Lányok! Mi a véleményetek a kopasz férfiakról?
Figyelt kérdés
Inkább 20 év felettiek, de minimum 16-osak írjanak :) köszönöm! akár priviben is válaszolok2014. okt. 31. 18:04
2/13 A kérdező kommentje:
Nem ski__eadekre gondolok, hanem olyanokra akiknek jól áll
2014. okt. 31. 18:26
3/13 anonim válasza:
Abszolút hidegen hagy hogy kopasz-e vagy sem...
Ennél csak fontosabb tulajdonságai lehetnek...
4/13 A kérdező kommentje:
azért valljuk be a külső számít legelsőnek a mai világban sokaknál. engem pedig nem kell kioktatni csak egy kérdező vagyok
2014. okt. 31. 18:34
5/13 anonim válasza:
Én, bár derékig érő hajat növesztek épp most is, már elég régóta kopasz vagyok, folyamatosan. 2-3 hétnél,tovább nem bírom türelemmel soha. Szóval az a tapasztalatom,hogy vagy tudomást sem vesznek róla,vagy pozitívan figyelnek fel rá. Negatív véleményről nem tudok...:D
6/13 anonim válasza:
3-as vagyok: nem kioktatásnak szántam, egyszerűen tényleg nem érdekel. Miért nem lehet elhinni, hogy sem pozitív / sem negatív benyomást nem kelt bennem önmagában egy tar koponya?
7/13 anonim válasza:
oké, hogy a külső számít, de nem a haj! a szem, tekintet, mosoly, az összhatás.
engem nem zavar, ha valaki kopasz, de nem is vagyok ráállva a kopaszokra. tényleg nincs jelentősége szerintem sem.
nyilván az ilyen szerzetesen kopaszodás elég gáz, meg ha valaki a maradék hajával próbálja takargatni, de ha letolja géppel akkor már oké.
9/13 anonim válasza:
Nem láttam még olyat Bruce Willisen kívül akinek jól állt volna a kopaszság. Imádom a hosszú hajat.
10/13 anonim válasza:
Nekem inkább a hosszú, félhosszú haj tetszik. A kopasz abszolút nem jön be, még a rövid hajnál is kevésbé vonz.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!