Egyre több kopasz lányt látni itthon is ez valami divat vagy újabb sztár majmolás? Lányok ti levágatnátok ilyen rövidre a hajatok? (persze ha melóhely meg ilyenek engednék)
szerintem mar alapjaraton pasis a rovid haj....
na es a kopasz? az vegkep.
nekem nem tetszik, sokan mondjak hogy egy no is lehet rovid hajjal szexi, szerintem nem. egy no maradjon no.
de ez az en velemenyem. :)
Én sem láttam még egy nőt sem az utcákon kopaszon.
A hajamat pedig sose vágatnám le rövidre, nemhogy kopaszra. Nekem még a férfiakon sem tetszik a rövid meg kopasz haj.
Van, akinek jól áll, de én nem vágatnám a hajam kopaszra, mert nekem nincs kifejezetten nőies arcom, és nem állna jól... ráadásul azt fenntartani is nehezebb, ha meg növeszteni akarja az ember, akkor a köztes időszak a kopasz meg a jól álló rövid között... hát, nem vmi szép.
Rövidebb hajam amúgy volt már többször is, mindkétszer inkább esztétikai okokból (hulló meg brutálisan töredező haj)... van olyan, ami abból jobban áll, van, ami kevésbé, de hosszabban jobban szeretem. És irigykedem azokra a lányokra, akik rövid hajjal is szupernőiesek az arcvonásaik miatt, mert engem nem áldott meg ilyesmivel a sors :D.
Nem próbálnám ki. Nem tetszik, meg nem is állna jól.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!