Ez most valami divat, hogy egy lány kopasz?
Figyelt kérdés
Hétvégén bementem a belvárosba és minimum 5 lány jött velem szembe haj nélkül vagy ilyen alig pár millisre nyírt hajjal, egyiküknek még rózsaszínre is volt festve és erős smink. Max 20 éves lehetett mind. Nem lepődök már meg ezen, de ez egy új divat lett?2022. márc. 1. 23:02
1/16 anonim válasza:
Lehet.
Most lesz egy boomer hasfájás erről?
2/16 anonim válasza:
Nem tudom mi a gond ezzel de nekem is ilyen.
Nem divatból csak életem során ki akartam próbálni egyszer minimum és mikor máskor mint a 20as éveim elején
3/16 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem újkeletű dolog.
4/16 anonim válasza:
Hmmm, akkor én is be kellene menjek már a belvárosba. :D Amúgy örülnék ha ez a kopaszság a lányoknál és nőknél még elterjedtebb lenne, mert van benne valami nagyon vonzó számomra. Persze, tudom, ezzel egy nagyon kis csoportot képviselek. 32/F
5/16 anonim válasza:
Minap én is láttam két lányt az egyiknek ilyen rövid fiús(tüsi) haja volt, a másiknak meg kb 1mm haja lehet ő meg kopaszra volt nyírva csak már nőtt neki mert szinte alig volt még hossza.
6/16 anonim válasza:
Amíg tudnak maguknak férfi párt szerezni, addig nem zavarja őket.
7/16 anonim válasza:
Nekem is le van vágva nem a divat miatt hanem mert praktikus.
8/16 anonim válasza:
7es milyen hajad van hogy a praktikuságra mész?
9/16 anonim válasza:
Nyárom volt teljesen kopasz de szeptember óta 5 milisre van levágva mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!