Mit gondoltok erről az alakról? Ez körte alak vagy milyen?
Figyelt kérdés
Bocsánat hogy itt mutogatom magam énis szégyenlem de anyámtól csak azt hallom hogy milyen elhízott p.cs@m van, meg seggre kéne edzenem mert csúnya, barátaim nincsenek hogy tőlük kérdezzem meg, apámtól meg alapból nem kérdezek ilyenekről, tényleg csúnya vagyok és edzenem kéne? (Privát üzenetet nem kérek úgysem nézem meg csak tiltom az illetőt) őszinte válaszokat kérek, azért kérdezem ezt az egészet mert csináltam pár képet és nekem nem tűnik annyira gáznak, össze vagyok zavarodva ezért kérném más ember véleményét, előre is köszönök minden választ!2022. febr. 21. 21:31
41/41 A kérdező kommentje:
Őszinteséget köszönöm de elkezdeni sprotolni elég hülyeség lenne, és a tesióra nálunk nem nulla, ugyanis úgy van hogy mindennap van tesióra és kettőször van 1 héten dupla tesi, a mi tesitanárunk meg nem olyan aki az órán megengedi a játékot hanem 10 perc futással kezdünk, és egész tesiórán van 5 perc ugrókötelezés, 10 perc gugolás, 10 perc felülés, 10 perc fekvőtámasz, duplatesin meg az első órában ugyan ez második óra felében kosarazunk és focizunk, másik felében meg talajtorna. Szerintem ez épp elég, abba meg igazad lehet hogy az étkezésre oda kell figyelni, megpróbálok kevésbé zsírosat enni. Köszi a választ
2022. febr. 23. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!