Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Körte alkatú lányok akik...

Körte alkatú lányok akik nehezen fogadják el magukat?

Figyelt kérdés

Súlytól függetlenül, az az észrevételem hogy lányok akiknek inkább nagyobb fenekük és szélesebb csípőjük van, sokkal nehezebben fogadják el magukat. Pedig sok srác pont az ilyen alkatért van odáig. Szóval mindig is kicsit furcsálltam.

Vannak itt ilyen lányok? Kiváncsi lennék hány lány szereti magát, vagy nincs megelégedve magával, a fent említett dolgok miatt

2021. dec. 18. 17:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
A barackot jobban szeretik a körténél.
2021. dec. 18. 17:58
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Mert pl. a volt pasim T-Rexnek csúfolt. Amúgy elfogadom magam, de azért megmaradt.
2021. dec. 18. 18:40
 3/11 anonim ***** válasza:
63%

Akit én ismerek (munkatársnőm) az meg van. Sőt a barátja is. Egyszer elkottyintotta, hogy a barátja fenékpárti, és úgy becézi (nem őt, hanem a fenekét), hogy "gettós.gg". :-)

Na eddig is be voltam indulva, de ezután... :-)

2021. dec. 18. 18:40
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Sokáig utáltam az alakomat, mert szerintem rémesen aránytalan. Keskeny, kicsi felsőtest, lapos mellek+hatalmas csípő, vastagabb combok, széles, elterülő fenék. Akármit húzol fel szinte, akkor is kiemeli az alsó részt, hiába hordtam 10 évig fekete nadrágot, világos, válltöméses/puffis ujjú/keresztbe síkos felsőket. 4 éve fizikai munkám van, irdatlan sokat pakolok, így szélesedett a vállam, most 30 évesen, ha nem is elégedett, de elfogadóbb vagyok magammal. Az bántott fiatalabb koromban, hogy nem kell ettem a srácoknak, a sok csinos, keskeny csípős, cicis osztálytársamnak, kollégámnak mind volt párja. Így idősebben már nekem is van, több férfinek tetszem, de a korai évek sikertelensége egy életre aláásta az önbizalmam, valahogy még mindig van bennem egy kis irigység a V, meg az I alakú nők iránt. Sokkal könnyebb ízlésesen öltöztetni egy olyan testet, nekik szinte minden jól áll.
2021. dec. 18. 19:25
 5/11 anonim válasza:
52%

Körte? Ammilyen? Alul vastag, felül vékony?

Nem vágom miért baj ez. Jó, erősebb a csípője. Meg úgy az egész futómű is stabilabb. Nekem meg kolbásztestem van, de már megszoktam.

2021. dec. 18. 19:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Mi az a kolbásztest? 😂
2021. dec. 18. 19:39
 7/11 anonim válasza:
23%
Hogy egy farok vagyok 😂
2021. dec. 18. 19:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Áh, oke. Világos 😂
2021. dec. 18. 20:29
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
Van olyan, aki pont ellenkezőleg gondolja. V alakja van, és amúgy szinte tökéletes a teste, csak a csípőjét nem érzi elég szélesnek, és irigyli a körte alakú lányokat.
2021. dec. 18. 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
Prdig a korte a legobb. Lapos cicik nagy segg imádom.
2021. dec. 18. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!