Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az alakról...

Mit gondoltok erről az alakról? Ez körte alak vagy milyen?

Figyelt kérdés
Bocsánat hogy itt mutogatom magam énis szégyenlem de anyámtól csak azt hallom hogy milyen elhízott p.cs@m van, meg seggre kéne edzenem mert csúnya, barátaim nincsenek hogy tőlük kérdezzem meg, apámtól meg alapból nem kérdezek ilyenekről, tényleg csúnya vagyok és edzenem kéne? (Privát üzenetet nem kérek úgysem nézem meg csak tiltom az illetőt) őszinte válaszokat kérek, azért kérdezem ezt az egészet mert csináltam pár képet és nekem nem tűnik annyira gáznak, össze vagyok zavarodva ezért kérném más ember véleményét, előre is köszönök minden választ!
2022. febr. 21. 21:31
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
60%

Az idiótája nem ly.🥲 Ha már ezzel illetsz, tanuld meg leírni helyesen. Kapisch?

Én is normális kommentet írtam az elején amúgy, ha visszaolvasod. De aztán a reakciód alapján úgy döntöttem, hogy kíváncsiságból maradok csak itt, hátha valami értelmeset sikerül ebből kihámozni.

2022. febr. 22. 21:36
 32/41 A kérdező kommentje:
Az a j betű még mindig nem annyira gáz mint az hogy te unalmból veszekszel a saját ostobaságodon mert képtelen vagy felfogni amit írok.
2022. febr. 22. 21:40
 33/41 anonim ***** válasza:
0%
Mijen idijótaságról beszélsz?
2022. febr. 22. 21:41
 34/41 A kérdező kommentje:
Na látod, erről beszéltem, már nem tudsz mit írni ezért most elkezdesz gúnyolódni hogy engem titulálj hülyének, de aki látta a beszélgetésünket az most milyen jót röhöghet rajtad, folytasd csak, hadd röhögjenek akik látják ezt a beszélgetést, talán bohócnak nem is vagy rossz.
2022. febr. 22. 21:52
 35/41 anonim ***** válasza:
57%

Kiscsillag. Anyáddal miért nem sikerül így beszélni, amikor ilyeneket mond, ha?😀

Hiszen nem vagy te olyan megszeppent, mint előadod magad.😀

2022. febr. 22. 21:55
 36/41 anonim ***** válasza:
33%
És erre jó is volt ez a mini projekt bizonyítéknak.😀
2022. febr. 22. 21:56
 37/41 A kérdező kommentje:
Nem azért de ki az az állat aki az anyjával így beszélne? az teljesen más dolog hogy egy kis gyereknek elmondom amit gondolok meg az hogy az anyámmal hogy beszélek, talán magadból indulsz ki? nem mindenkinek szabad ám úgy beszélni az annyával mint a kutyával, sőt nem is kéne, és én nem játszom meg magam, egyszerűen a többi ember normálisan írt akkor énis normálisan írok, ez általában így megy, ha valaki (hozzád hasonlóan) egy bunkó akkor énis egy bunkó leszek vele, és ezt nem csak én gondolom így hanem nagyon sok ember.
2022. febr. 22. 22:03
 38/41 A kérdező kommentje:
Igen, bizonyitéknak hogy te egy igen ostoba ember vagy aki úgy beszél az anyjával mint a kutyával, ezzelis csak magadat minősíted.
2022. febr. 22. 22:05
 39/41 anonim ***** válasza:
26%

Ezt hozzá fogom csatolni a tanulmányomhoz, eskü.😀

(Amúgy tényleg csak emiatt kellett a provokáció, hogy rájöjjek arra a stikkre, ami egyik irányból generálja a feszültséget. Tulajdonképpen ez egy eszköze volt annak, hogy az alany (kérdező) eljusson abba az extatikus állapotba, ahol önmaga tud megnyilatkozni és kikönyökölnek a stressz hatására megjelenő viselkedési minták.

Már ha ugyanaz az ember írja a mostani kommenteket, mint a kérdést. Ugye a helyesírást figyeljük…)

2022. febr. 22. 22:07
 40/41 anonim ***** válasza:
79%

Nem olvasok végig oldalakat.

Őszinte véleményt akarsz?

Jolvan.

Ez az a test,ami egy átlag tinédzser mutat.Az anyagcsere még meglehetősen gyors,a test fiatal.Minden szupi.Csakhogy ez nem marad így!Persz ki a xart érdekeli tizenévesen hogy mi is lesz 5,10 év múlva,mikor szombaton buli ,vagy fesztivál lesz..

A tesióra az nulla.Ahhoz képest,hogy komolyan vehető erő,állóképesség,illetve izomfejlődést érj el.

Igen!Nem kell megijedni!!Izomfejlődés!Mivel még abban a korban vagy,hogy fejlődik az izomzatod...Ha fejleszted!!

Ha továbbra is ugyanazt csinálod mint eddig.Ugyanazt eszed mint eddig,akkor úgy nagyjaból 3,4év múlva elkezdesz szépen hízni!!

Amint vége a hamvas természetes kinézet korszakának,a tinikornak,ez elkerülhetetlenül be fog következni.

Tehát a javaslatom az,hogy még most kezdj el valami sportot űzni,ha szeretnéd hogy 25,35,45 évesen is formás tested legyen.

Ha nem.Akkor meg tekintsd tárgyalannak, és üdv majd az atlagpuhos 20,30,40 évesek csapatában.Fájni nem fog ugyan,mert lehet nulla kondival is egyetemre,melózni járni,eljutni kocsival A ból B be,gyerekeket csinálni stb,csak kerdés hogy ez mennyire zavarna vagy nem zavarna.Most könnyebb később nehezebb!

Te döntésed.

2022. febr. 23. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!