Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az alakról...

Mit gondoltok erről az alakról? Ez körte alak vagy milyen?

Figyelt kérdés
Bocsánat hogy itt mutogatom magam énis szégyenlem de anyámtól csak azt hallom hogy milyen elhízott p.cs@m van, meg seggre kéne edzenem mert csúnya, barátaim nincsenek hogy tőlük kérdezzem meg, apámtól meg alapból nem kérdezek ilyenekről, tényleg csúnya vagyok és edzenem kéne? (Privát üzenetet nem kérek úgysem nézem meg csak tiltom az illetőt) őszinte válaszokat kérek, azért kérdezem ezt az egészet mert csináltam pár képet és nekem nem tűnik annyira gáznak, össze vagyok zavarodva ezért kérném más ember véleményét, előre is köszönök minden választ!
2022. febr. 21. 21:31
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, #8 igazad lehet az étrendel kapcsolatban, eléggé kocka vagyok és játék közben szertek enni😅.
2022. febr. 21. 22:17
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy csúnya, átlagos alakod van. Ha akarsz edzeni, formásodni, csinálhatod, de szerintem így is okés vagy. Néhány szülő pedig olyan, csak kritizálni tudja a gyerekét, de próbálj meg nem rá hallgatni. Nem vagy elhízott, se semmi. Ha szeretnél, nyugodtan eddz, de szerintem csak akkor, ha magadnak nem tetszel így, mivel egészséges súlyúnak tűnsz, meg minden, szóval ezen a ponton szerintem az a lényeg, hogy magadnak tetsszen, amit a tükörben látsz.
2022. febr. 21. 22:45
 13/41 anonim ***** válasza:
82%
Dehogy nagy a feneked. :D jó az alakod női szemmel nézve.
2022. febr. 21. 22:47
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég jó alakod van (női szemmel)
2022. febr. 21. 23:36
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a vállad szélesebb mint a csípőd, bár beleradíroztál, de szinte biztos tölcsér alkat vagy.

Egyébként a nagy a feneked beszólást kontextusba helyezném neked. A 90es évek végén, 2000es évek elején amikor (szerintem) anyukád fiatal volt, ezek a nagyon nagyon sovány nők voltak a menők. A ruhák nagy része baromi ronda volt, kivéve ha olyan tested volt mint akkor Nicole Richienek meg Paris Hiltonnak, ezekben a csípőgatyákban még a legkisebb fenék is hatalmas volt és kilógott.

Szóval az a megjegyzés, hogy nagy a feneked, nem jelent semmi egy ennyi idős nő szájából, a saját démonjaival vív, nem veled.

Ne foglalkozz vele.

2022. febr. 22. 00:21
 16/41 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudom a testalkat nevét, de gyönyörű vagy. Nekem formás csinos vékonynak tűnsz. Szerintem anyádnak van valami problémája és ezért viselkedik így, az arcod pufis vagy vékony?

17f

2022. febr. 22. 01:43
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Az edzés sosem árt - fizikai kondíció függvényében, szimplán az egészség megőrzése végett.

Szerintem anyád neked is elkapta a menopauza előtti “lerombolom a lányom önbizalmát vele, hogy jobb nőnek állítom be magamat, mint ő” szindrómát. Ez a problémás pont itt.

2022. febr. 22. 06:59
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran mond ilyeneket amúgy - pláne ilyen stílusban?
2022. febr. 22. 07:00
 19/41 A kérdező kommentje:
#17 normális arcom van de köszi a többit, #19 bocsi de a családomról nem fogok nyíltan beszélni egy oldalon, pláne egy idegennek, elég bunkón fejeztem ki magam de szerintem senki nem akarna a családjáról beszélni idegen emberekkel, max aki sajnáltatni akarja magát, a többi választ viszont köszönöm.
2022. febr. 22. 07:15
 20/41 anonim ***** válasza:
71%

Ok, de akkor a félmeztelen testedet miért mutattad meg, ha ilyen diszkrét vagy?😂

Nem értem.

2022. febr. 22. 07:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!