Homokóra vagy körte testalkat vagyok?
Azt olvastam homokóráknak ugyanaz a felső és alsó ruhaméretük vagy max 2vel tér el. Nekem mindkettő 38 illetve nadrágbol van ami 40.
A csípőm kb 100cm, derekam kb. 80, mellbe 87-90 vagyok.
Nem lehetek homokóra? Van egy kis hasam emiatt lehet kb 100 a csípőm. Ha eltűnne a hasam akkor közelebb lenne a mellbőséghez.
Mert tükörben nem igazán látom szélesebbnek a csípőm. Illetve vállam se keskeny.
Ezért is kérdőjeles számomra az egész.
Igen az lehet hogy deréknél látszik de csipőnél is mert köldöknél és alatta a csípő vonalában is van hasam illetve ott van legjobban.
De akkor mindenképpen körte? Akkor is ha nem szélesebb a csípőm a vállamnál?
Ezek után megkérdőjelezem hol mérted a csípőd… mert az szemből olyan szeméremcsont környékére kell essen. Nem ott kell mérni ahová “csípőre” teszed a kezed, hanem lejjebb, fenék és medencecsont legszélesebb pontján, ott már nincsen az embernek hasa.
A homokóra alkatot a mell alakítja felül, nem a váll.
Ott is 100...
Ilyen arányokkal akkor a ceruzaruhákat felejtsem el?
Már miért kéne elfelejtened?
Maximum nem leszel benne egy Kim Kardashian, de attól még lehet csinos.
Valami hasonló képet/rajzot esetleg tudsz linkelni (vagy küldeni), mint amilyen az alakod?
Az, hogy megadod a méreteidet centi pontossággal, egy dolog, de nem mindegy, milyen alakot ír le felülnézetből a kerületed ott, ahol méred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!