Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Homokóra vagy körte testalkat...

Homokóra vagy körte testalkat vagyok?

Figyelt kérdés

Azt olvastam homokóráknak ugyanaz a felső és alsó ruhaméretük vagy max 2vel tér el. Nekem mindkettő 38 illetve nadrágbol van ami 40.

A csípőm kb 100cm, derekam kb. 80, mellbe 87-90 vagyok.

2021. júl. 11. 15:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
A homokórának nagyobb mellei is vannak,neked számok alapján kicsi cicid van.
2021. júl. 11. 17:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát szerintem körte vagy teltebb oszlop, mert én 85-63-92 paraméterekkel körtének számítok a környezetem szerint. Esetedben viszont annak ellenére, hogy a mellbőségünk kb egyforma, a csípő méreteink közt 8 centi van, a derék méretünk és a mell/derék/csípő arányaink nagyon mások szóval szerintem max egy teltebb körte vagy oszlop lehetsz, de semmiképpen sem homokóra, ha egyszer már az én méreteim is távol állnak tőle.
2021. júl. 11. 20:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Azt olvastam homokóráknak ugyanaz a felső és alsó ruhaméretük vagy max 2vel tér el."

Ez nem igaz, 2 ruhaméret különbség elég sok, ez alapján kb minden nő homokóra alkatú lenne. Te akkor lennél az, ha nagyobb lenne a melled és keskenyebb a derekad (a mostani csípőméretedhez nézve). Számok alapján ez teljesen biztos, hogy nem homokóra, inkább vagy körte.

2021. júl. 12. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!