Homokóra vagy körte testalkat vagyok?
Figyelt kérdés
Azt olvastam homokóráknak ugyanaz a felső és alsó ruhaméretük vagy max 2vel tér el. Nekem mindkettő 38 illetve nadrágbol van ami 40.
A csípőm kb 100cm, derekam kb. 80, mellbe 87-90 vagyok.
2021. júl. 11. 15:55
11/13 anonim válasza:
A homokórának nagyobb mellei is vannak,neked számok alapján kicsi cicid van.
12/13 anonim válasza:
Hát szerintem körte vagy teltebb oszlop, mert én 85-63-92 paraméterekkel körtének számítok a környezetem szerint. Esetedben viszont annak ellenére, hogy a mellbőségünk kb egyforma, a csípő méreteink közt 8 centi van, a derék méretünk és a mell/derék/csípő arányaink nagyon mások szóval szerintem max egy teltebb körte vagy oszlop lehetsz, de semmiképpen sem homokóra, ha egyszer már az én méreteim is távol állnak tőle.
13/13 anonim válasza:
"Azt olvastam homokóráknak ugyanaz a felső és alsó ruhaméretük vagy max 2vel tér el."
Ez nem igaz, 2 ruhaméret különbség elég sok, ez alapján kb minden nő homokóra alkatú lenne. Te akkor lennél az, ha nagyobb lenne a melled és keskenyebb a derekad (a mostani csípőméretedhez nézve). Számok alapján ez teljesen biztos, hogy nem homokóra, inkább vagy körte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!