Nők, lányok, bejön nektek vagy nem egy hapsin a szakáll?
Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 14:10
A kérdező szavazást indított:
Bejön a szakáll
Nem jön be a szakáll
16 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nem mindegy, milyen. Egy szép, ápolt, fazonra vágott szakáll, ami rendszeresen karban van tartva, nagyon divatos is lehet.
Ám a kocsmában ücsörgő Józsi bácsi pörköltszaftos szakálla valahogy nem ezt az irányzatot képviseli... ugye érted?
Szakáll és szakáll között is hatalmas különbség van.
2/7 anonim válasza:
Van, akinek jól áll, van, akinek nem. Az összkép a fontos.
3/7 anonim válasza:
Inkabb gyurjal. Arra erdemesebb idot szanni,mint a tukor elott tolteni feleslegesen sok idot.😂
N
4/7 anonim válasza:
Nem igazán. Ritka, akinek jól áll és azok is vonzóbbak nélküle.
5/7 anonim válasza:
Bár akikkel én voltam, ők mind arra hivatkoztak, hogy kerek az arcuk és optikailag akarják slankítani.
Sajnáltam ezeket, csípem a sima, kerek arcúakat.
6/7 A kérdező kommentje:
3-as ki tölti feleslegesen a tükör előtt az időt? azért mert a szakállamat nézegetem, anélkül is nő...
2022. febr. 15. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!