Sokan piszkálnak a szakáll miatt, főként idősebbek, a fiatalok és velem egykorúak megnézik de nem fejezik ki a véleményüket, ennyire nincs hagyománya? Pedig elfelejtik hogy sokáig voltak itt a törökök.
Szakáll előtt egy jelentéktelen, tucat embernek éreztem magam, a borostám miatt volt aki irigykedett, és tavaly jutottam arra az elhatározásra hogy hagyom nőni, a forma már meg volt, a youtube segítségével sokat tanultam a vágásról, ápolásról. Most ilyesmi, picit vastagabb bajusszal
Itt látszik hogy neki festéssel, lett feljavítva a kontúr, nekem "szerencsére" akkor kéne festék, ha már műhatást szeretnék.
Hát szerintem nagyon hülyén néz ki.
Az meg még hülyébb érv, hogy voltak MO-on törökök! Vagy ha neked igen, akkor remélem, úgy is öltözöl, mint ök.
Én kulturális oldalról nézem a szakállat, még akkor is ha nincs idehaza hagyománya, azonkívül hogy jól érzem magamat vele, talán még öltöztet is.
A természetes növésben én sem szeretem senkin a szakállat, kevés is az aki magának megtudja csinálni, vagy költ rá hogy más megcsináljon egy ütős fazont.
Sajnos van akinek a szemében, akármilyen is legyen az a vágás, akkor is igénytelenséget sugároz, ezeket elengedem, nem tudok velük mit kezdeni.
29 vagyok.
Az eddig kapott megjegyzéseket meg nem diplomás emberektől kaptam "vágd le, hosszú, csúnya, nyáron melegít" Munkás családban nőttem fel, nincs is a családban olyan bajusz kivételével, aki teli szakállal él.
Amit képet mellékeltem azon nehezen tudom elhinni hogy igénytelen volna... Max a züllött kinézettel hozzák összefüggésbe.
Nézd, amit linkeltél cіgányos. Linkelj a tiedről képet, ha releváns véleményt akarsz.
Én sokáig bajuszt akartam, volt is egy ideig, mindenkitől jött a megjegyzés, hogy nem jól áll, ezért levágtam. Leginkább amiatt, mert lányok is mondták, hogy milyen jóképű vagyok, bajusszal viszont nem 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!