Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan piszkálnak a szakáll...

Sokan piszkálnak a szakáll miatt, főként idősebbek, a fiatalok és velem egykorúak megnézik de nem fejezik ki a véleményüket, ennyire nincs hagyománya? Pedig elfelejtik hogy sokáig voltak itt a törökök.

Figyelt kérdés

Szakáll előtt egy jelentéktelen, tucat embernek éreztem magam, a borostám miatt volt aki irigykedett, és tavaly jutottam arra az elhatározásra hogy hagyom nőni, a forma már meg volt, a youtube segítségével sokat tanultam a vágásról, ápolásról. Most ilyesmi, picit vastagabb bajusszal

[link]

Itt látszik hogy neki festéssel, lett feljavítva a kontúr, nekem "szerencsére" akkor kéne festék, ha már műhatást szeretnék.

2021. okt. 8. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Hagyomány ide vagy oda, szerintem ez nem szép. És nagyon kevés embernek áll jól.
2021. okt. 8. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
A szakáll keveseknek áll jól. Sokszor inkább igénytelenséget sugároz.
2021. okt. 8. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

Hát szerintem nagyon hülyén néz ki.

Az meg még hülyébb érv, hogy voltak MO-on törökök! Vagy ha neked igen, akkor remélem, úgy is öltözöl, mint ök.

2021. okt. 8. 22:15
 4/10 A kérdező kommentje:

Én kulturális oldalról nézem a szakállat, még akkor is ha nincs idehaza hagyománya, azonkívül hogy jól érzem magamat vele, talán még öltöztet is.

A természetes növésben én sem szeretem senkin a szakállat, kevés is az aki magának megtudja csinálni, vagy költ rá hogy más megcsináljon egy ütős fazont.

Sajnos van akinek a szemében, akármilyen is legyen az a vágás, akkor is igénytelenséget sugároz, ezeket elengedem, nem tudok velük mit kezdeni.

2021. okt. 8. 22:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyébként igen, mit számít, hogy évszázadokkal ezelőtt milyen volt általános megjelenés? A szakállnövesztésnél nagyon sokbdologra kell figyelni. Meg kell lennie a genetikai adottságnak, hogy nagyjából egyenletesen és kellően sűrün nőjön az arcszörzeted. Ha ez megvan, illik ápolni is. Szerintem max 10ből 1 férfi tud olyan szakállat növeszteni, ami jól is áll neki, illik az arcához. Bár az is előfordulhat, hogy valakinek a szakáll dob sokat a megjelenésén, de ritka. Ha sokan megjegyzést tesznek a szakálladray jó eséllyel igénytelenül nézel ki. Mennyi idős vagy egyébként? 25 alatt én biztos nem növesztenék szakállat.
2021. okt. 8. 22:22
 6/10 A kérdező kommentje:

29 vagyok.

Az eddig kapott megjegyzéseket meg nem diplomás emberektől kaptam "vágd le, hosszú, csúnya, nyáron melegít" Munkás családban nőttem fel, nincs is a családban olyan bajusz kivételével, aki teli szakállal él.

Amit képet mellékeltem azon nehezen tudom elhinni hogy igénytelen volna... Max a züllött kinézettel hozzák összefüggésbe.

2021. okt. 8. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Pedig igénytelen, ami a linkelt képen van.
2021. okt. 8. 22:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Hagyjátok, már megint a szakállas kérdező, pár havonta előjön ugyanezzel a kérdéssel, belinkel valami igénytelen pofaszőrzetet és játssza az értetlent. Uncsi.
2021. okt. 9. 00:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlen igénytelen, csak idióta módon néz ki vele mindenki. Ez nem az ápolt szakáll kategória, hanema feltünési viszketegség tünete, borzasztó rossz ízléssel párosítva.
2021. okt. 9. 13:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Nézd, amit linkeltél cіgányos. Linkelj a tiedről képet, ha releváns véleményt akarsz.

Én sokáig bajuszt akartam, volt is egy ideig, mindenkitől jött a megjegyzés, hogy nem jól áll, ezért levágtam. Leginkább amiatt, mert lányok is mondták, hogy milyen jóképű vagyok, bajusszal viszont nem 😂

2021. okt. 12. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!