Egyes nők miért nem tudnak különbséget tenni egy ápolt, karban tartott, fazonra nyírt szakáll, és a spontán növő bozont között? Srácok, ti is jártatok már hasonlóan?
Ugyanazért, amiért egyes férfiak nem tudnak különbséget tenni a műköröm és az igazi között. :D
Egyébként gyanítom, hogy aki azt mondja rá hogy "igénytelen", az szimplán nem kedveli az arcszőrzetet férfiakon, és mindenképp igénytelennek látja, fazontól függetlenül.
Nekem altalaban tetszik a (1 centis) szakall.es a borosta jobban tetszik mint a borotvalt arc.
De az pont nem tetszik amikor fazonirozva van.
Amikor ilyen penge egyenes csikban kezdodik azt utàlom. mesterkélt nekem.
Dehogynem tudok különbséget tenni.
És nem, nem tudsz meggyőzni, sajnálom. Csak nagyon-nagyon kevés szakállat tartok igényesnek. Egyszerűen el sem tudom képzelni, evés után hogy a viharba tudod maradéktalanul megmosni a szőrt és a bőrt is. Ha dohányzol is, akkor már több kérdésem nincs is.
Eleve nagyon kevés arcformához illik a szakáll. Sokkal ápoltabb egy tükörsima arc, áll. Max nagyon rövidre vágott barkó jöhetne szóba, de a száj és az állon lévő szőr az evés/dohányzás miatt egyszerűen nem tisztán tartható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!