Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyes nők miért nem tudnak...

Egyes nők miért nem tudnak különbséget tenni egy ápolt, karban tartott, fazonra nyírt szakáll, és a spontán növő bozont között? Srácok, ti is jártatok már hasonlóan?

Figyelt kérdés
Nagyon sértő tud lenni, amikor igénytelennek bélyegzik, miközben egy szépen formázott szakáll kialakítása, karbantartása 3x több odafigyelést, időt, energiát, ügyességet és tapasztalatot kíván meg, mint simára borotválni a képünket, vagy egyszerűen háromnapos borostát hagyni, amivel tényleg semmit nem kell tenni, csak kinő magától, mint a dudva - de nem mindenkinek áll jól.

2021. máj. 10. 13:33
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom elképzelni a szitut, hogy egy pl. munkahelyen felmerül a szakállad, mint téma. Főleg, ha ki se kéred a nők véleményét, mert meleg vagy. Alighanem téged nem a szakáll miatt savaznak, hanem a hisztis, sértődékeny, kötekedő stílusod miatt. Tudod, ott rúgnak beléd, ahol a legjobban fáj. Esetedben a hiúságod forrásába.

Szívesen!

25.000 Ft lesz.

2021. máj. 10. 18:17
 32/44 anonim ***** válasza:
78%

Inkabb ugy kepzeld el, hogy ez valami olyasmi lehet, mint pl a noknel egy baromi otromba, nagyon hosszu proli műköröm, tudod azokkal a borzaszto csillogo-villogo strasszokkal meg csillamos koromlakkal.

Fogalmazzuk a kerdesedet (idezem)

“ egy szépen formázott köröm kialakítása, karbantartása 3x több odafigyelést, időt, energiát, ügyességet és tapasztalatot kíván meg, mint rövidre vagott köröm, vagy egyszerűen háromnapos lenövést hagyni, amivel tényleg semmit nem kell tenni, csak kinő magától, mint a dudva - de nem mindenkinek áll jól.”

Na mar most.

A ferfiak nagyon nagy tobbsege igenytelennek tartja ezeket a kormoket, hiaba is szentel ra az adott no penzt, idot es energiat.

Aztan biztos van az a par szazalek, akinek meg ez epp bejon. De az meg ritka.

Ha pl. Meglatsz egy not a fent emlitett karmokkal, akkor biztos elgondolod magadban, hogy fuuu.. hogy lehet ezt tisztan tartani, meg ezzel egyutt elni stb.

Na pontosan ugyanez jatszodik le a nok kb 99%-ban, amikor meglatnak egy ferfit az atlagtol nagyobb szakallal.

2021. máj. 10. 20:19
 33/44 anonim ***** válasza:
15%

Màr a mukorom is igenytelen? Mondjuk en sem szeretem mert muanyag..

Na de az a kerdes hogy attol hogy neked nem tetszik a szakall

Az nem jelenti azt hogy igenytelen, tehat miert kell egybõl igenytelenezni? Valoszinuleg furdeskor megmossa a szakàllàt is vagy ha olyan béna és leeszi akkor is meg tudja mosni csapnàl stb

Igy nem koszosabb mint pl a haj ..

2021. máj. 11. 02:02
 34/44 anonim ***** válasza:
63%

33:

Az igénytelenség többféle módon értelmezhető fogalom. Az kérdező is ezt keveri össze. Az egyik valóban objektív, hogy mennyi időt, energiát szán az illető rá, mekkora igénye van arra, hogy foglalkozzon vele, ne csak úgy legyen. Bármiről is van szó. Másrészt viszont szubjektív módon is szoktuk használni az igénytelenség szót. Ha pl. hatalmas rózsaszín "karmai" vannak egy nőnek, ráadásul még valami cuki mintát is rátesz, esetleg sárkányos mintát, hogy sárkánykaromnak nézzen ki, akkor azt akkor is igénytelennek tartom, ha amúgy foglalkozott vele. Vagy képzelj el egy tipikus "cigánybarokk" szobát, mindenféle arany dísszel és domborművel. Attól, hogy aki megcsinálta, az sok időt és energiát tett bele, szerintem még giccs, ezért igénytelennek tartom.

Nyilván nem tudom milyen a kérdező szakálla, de nincs az a szakáll, amelyik osztatlan sikert aratna, biztosan van, akinek nem tetszik. Ezt el kellene tudni fogadni. Emellett én is nehezen tudom elképzelni a szituációt felnőtt emberek körében, ahol belém kötnek, hogy valami rosszul néz ki rajtam. Úgyhogy én is azt feltételezem, hogy inkább az egyszerre hiú, fölényeskedő, és sértődékeny stílusának több köze lehet ehhez.

2021. máj. 11. 09:06
 35/44 anonim ***** válasza:
50%

"Màr a mukorom is igenytelen? Mondjuk en sem szeretem mert muanyag.."

?????

Sokáig volt műkörmöm, sose volt műanyagból. Szerintem keversz valamit valamivel. :D

2021. máj. 11. 09:10
 36/44 anonim ***** válasza:
76%

Ha pl. hatalmas rózsaszín "karmai" vannak egy nőnek, ráadásul még valami cuki mintát is rátesz, esetleg sárkányos mintát, hogy sárkánykaromnak nézzen ki, akkor azt akkor is igénytelennek tartom, ha amúgy foglalkozott vele. Vagy képzelj el egy tipikus "cigánybarokk" szobát, mindenféle arany dísszel és domborművel. Attól, hogy aki megcsinálta, az sok időt és energiát tett bele, szerintem még giccs, ezért igénytelennek tartom."

Nem, te kevered a igénytelen szót az izléstelennel, giccsel, közönségessel, gagyival, vagy csak azzal, hogy neked nem tetszik.

De a cicomázkodás, mivel plusz erőfeszítés es idő, egy plusz igény, igy mar nem egyenlo az igenytelenseggel, hanem izlés kerdese.

Javits ki ha tevedek, De a koromlak muanyag, max a gyöngyházpor van, vagy volt halpikkelyből.

a zselé UV fenyre kötő műanyag, a tip muanyaglap amit a koromre ragaszthatnak, a ragaszto muanyag.

Ha a porcelan mükörömre gondolsz az meg muanyagba kevert porcelánpor,

Ami a muanyag miatt köt meg szabadlevegőn szemben a nem muanyaggal kevert porcelánnal ami 1200fokon kötne meg.

2021. máj. 11. 18:35
 37/44 A kérdező kommentje:

pontosan, az igénytelen és az ízléstelen két külön fogalom. Ha valaki azt mondja, hogy ízléstelen a szakállam, egy percig nem izgatna, mert ízlések és pofonok különbözőek...

Ti keveritek a fogalmakat.

Jellemző, hogy megint az értelmes, magyar létére magyarul anyanyelvi szinten tudó válaszolót pontoztátok le, ahogy az előzőekben a férfi válaszolót is kioktattátok, holott ő értette jól a kérdést.

Engem meg hiú, fölényeskedő sértődékeny stílusúnak tartotok, ha nem hagyom szó nélkül, hogy fölényeskedően és bunkón nyilatkoztok velem kapcsolatban.

Ezt egyébként sok más kérdésben-válaszban is megfigyeltem már, hogy ha a kérdező nem hajbókol, hanem tartja magát a saját véleményéhez, rögtön mindennek elmondjátok, csak mert más véleményen van, mint ti.

Szánalmas... Ilyen közegben nem nehéz egy normális embernek sem fölényeskedővé és hiúvá válnia, mert ehhez a szinthez képest tényleg IQ-bajnoknak érzi magát az ember.

2021. máj. 12. 00:13
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

"szépen formázott szakáll"

Lehet, nem mindenki képes jól kifejezni magát, de az alapprobléma az, hogy a "szép" és a "szakáll" nem mindenkinél tud egy mondatba kerülni, akárhány órát izélgették is.

2021. máj. 12. 01:09
 39/44 A kérdező kommentje:

Eszem megáll. #38, Te sem tudsz magyarul? Szépen formázott szakáll = szépen van formázva. Nem az a ténymegállapítás, hogy maga a szakáll szép-e, hanem az, hogy formázva van szépen.

Ez kb. olyan, hogy egy neonzöld, egyszerre skótkockás és rózsaszín szívecskés pólónak is lehet jó a fazonja, a szabása, attól, hogy a mintája ronda.

tanuljatok már meg magyarul...

2021. máj. 12. 01:17
 40/44 anonim ***** válasza:
71%

37:

Az a probléma, hogy így végső soron nem is választ vártál, hanem megerősítést. Aki választ adott, azt tapló módon elküldöd a francba, aki pedig csak megerősítést írtak, azoknak megköszönöd a válaszát. Pedig a probléma nálad van, és nem a szakálladdal, bármennyire is pattogsz.

36:

Nem, nem keverem, igénytelenség mint fogalom nem csak fizikai, hanem szellemi értelemben is létezik. Ha egy giccsel sokat foglalkoztak, attól még nem csak ízléstelen, hanem igénytelen is marad, azért, mert a giccs fogyasztójának nincs igénye mélyebb alkotásra. Nyilcán szubjektív ez is, mint írtam de pl. az említett arany domborművek szembeállíthatóak valódi művészeti alkotásokkal, ha igényes vagy, különbséget tudsz tenni a kettő között, és teljesen mindegy, hogy az alkotó mennyi időt töltött a készítésével.

2021. máj. 12. 05:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!