Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyes nők miért nem tudnak...

Egyes nők miért nem tudnak különbséget tenni egy ápolt, karban tartott, fazonra nyírt szakáll, és a spontán növő bozont között? Srácok, ti is jártatok már hasonlóan?

Figyelt kérdés
Nagyon sértő tud lenni, amikor igénytelennek bélyegzik, miközben egy szépen formázott szakáll kialakítása, karbantartása 3x több odafigyelést, időt, energiát, ügyességet és tapasztalatot kíván meg, mint simára borotválni a képünket, vagy egyszerűen háromnapos borostát hagyni, amivel tényleg semmit nem kell tenni, csak kinő magától, mint a dudva - de nem mindenkinek áll jól.

2021. máj. 10. 13:33
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
73%

A nők testszőrzetére teljesen bevett dolog azt mondani, hogy igénytelen - a kutyát nem érdekli, hogy tiszta, stb.

Mindenkinek úgyse tudsz megfelelni, ne görcsölj rá ennyire.

2021. máj. 10. 16:50
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

És szerinted ez csak a szakállas férfiakat érinti?:D

A nőkön pl. semmilyen szőrzet nem elfogadott szinte a hajon, szemöldökön és szempillán kívül. Rögtön jön az igénytelen jelző, ha valaki mondjuk nem kívnja csupaszra borotválni a nemi szervét.

Ha vékony valaki, akkor jön az "elöl deszka, hátul léc" és a "csak kutyák játszanak csontokkal" című történet. Ha valaki nem vékony, akkor igénytelen zsírdisznó stb.

Őszintén: hányszor kaptad meg eddig, hogy igénytelen vagy az arcszőrzeted miatt? Hány nő mondta ezt eddig? Nem azt, hogy neki nem tetszik, hanem azt, hogy kifejezetten igénytelen?

2021. máj. 10. 16:57
 23/44 anonim ***** válasza:
87%

Hat ez az, probalj csak meg nokent ugy elmenni a strandra, hogy nincs tokeletesre borotvalva a bikinivonalad vagy a honaljad..meg csak nem is hosszu szorszalakrol beszelek (pedig azzal seincs az egvilagon semmi baj) , hanem pl. Egy pici borostarol...

egybol jon a FUUUUUUUUUUUUUU BBBBBB+++++++!!!

Na mar most akkor mirol is beszelunk?!

2021. máj. 10. 17:00
 24/44 A kérdező kommentje:

Nem, ez az egész társadalmat érinti, és rengeteg felesleges sérülést okoz, úgy gondolom. És nem, ezt nem szabadna annyiban hagyni, és beletörődni, mert akkor csak egyre rosszabb lesz, ha sosem kérjük ki magunknak, amikor felszínes módon megsértenek. Ez nem normális dolog, és az elmúlt 15-20 évben jött divatba, előtte még az emberek sokkal inkább tisztelték egymást.

Hányszor kaptam meg? Ha azt veszem, hogy meleg vagyok, tehát nem gyakran kértem ki nők véleményét az arcomról, ahhoz képest elég sokszor, és totál alaptalanul.

2021. máj. 10. 17:03
 25/44 anonim ***** válasza:
80%

16:

Ajjaj, nagyobb gondok vannak nálad, mint gondoltam. Vicces, hogy engem nevezel felszínesnek, miközben meg sem próbáltad megérteni mit és miért írtam. Nem az a lényeg, hogy túlzó módon "minősítettem" mennyit foglalkozol a szakálladdal. Hanem az, hogy a kettő nem függ össze, attól, hogy te foglalkozol vele, nem fogja minden nő igényesnek tartani a szakálladat. Képzelj el egy szerinted nagyon ronda épületet, ami szerinted a tervező igénytelenségéről árulkodik. Nos, egyáltalán nem biztos, hogy azt egyszerű volt megtervezni.

Egyébként azon gondolkodj el, hogy főleg az itteni megnyilvánulásaidból kiinduvla nem lepődnék meg, ha valójában nem is a szakálladnak szól a megalázó stílus, amit kapsz...

2021. máj. 10. 17:14
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy pusztan ez mi, ha nem megalázó stílus, csak azért mert olyat írtam, ami neked nem tetszik:

"Mondjuk, ezt a választ nem neked címzem, mert úgy érzem annál Te sokkal felszínesebb, mint hogy egyáltalán átérezd a probléma mibenlétét."

Mert ok, fogadjuk el, hogy én egyszerű vagyok, felszínes, és nem érzem át a problémádat. Van ilyen. Na de ez a nem nekem írod, de mégis engem minősítesz stílus pontosan az, mint ha élőben mondanád egy ismerősödnek a másik előtt, hogy nézd azt az idiótát, az mekkora szemét bunkó.

2021. máj. 10. 17:19
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

20:

Azt értss meg, hogy ilyen szubjektív kérdésben, mint szakáll divat nincsen olyan, hogy objektíven nézve nekik vagy neked van igazad. Az pedighogy bunkón mondjak meg, valószínűleg azért van, amit itt is csinálsz, és most nem a lekezelő, megalázó stílusodra gondolok, mert feltételezem nem ilyen vagy élőben, hanem arra, hogy feltételezem, ha nem is nyíltan, de valahol érzékelteted a környezeteddel, hogy büszke vagy az igényes szakálladra, és azt amennyire lehet, ki is mutatod.

2021. máj. 10. 17:22
 28/44 A kérdező kommentje:

Nos, én régen nagyon sokáig kedves és barátságos voltam azokkal is, akik bunkóskodtak. De többnyire csak az sült ki belőle, hogy bunkóskodtak tovább. Ezért már egy ideje megtanultam nem hagyni magam, és amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten alapon, mindenkinek saját stílusában igyekszem válaszolni.

Te ezt írtad (Kiemeltem a szándékos rosszindulattal megfogalmazott és felszínes részeket)

A kérdezőbe nem belekötnek, hanem arról van szó, hogy nem képes elfogadni, hogy attól, hogy annyit foglalkozik a szakállával, mint egy átlag nő az egész testével ősszesen, még nem esik hasra mindenki.

NEM KÉPES ELFOGADNI, HOGY NEM ESIK HASRA MINDENKI

ANNYIT FOGLALKOZIK A SZAKÁLLÁVAL? MINT EGY ÁTLAG NŐ AZ EGÉSZ TESTÉVEL

ez semmi más nem volt, mint szándékosan pejoratív fogalmazás, és rosszindulat, annál is inkább, mert a többi válaszoló láthatólag értette a kérdésem lényegét, tehát még az sem lehetett, hogy én foglamaztam volna meg rosszul. Nem, ezt Te értelmezted szánt szándékkal a lehető legrosszabb indulattal.

Mit vársz, hogy ezután elismerést kapj a stílusodért?

Pontosan ettől a stílustól vagyok kiakadva, hogy ilyen utálatosan bánnak ismeretlen emberek minden ok nélkül egymással!!

Ne csodálkozz, ha utána szemedbe mondom, mit gondolok rólad a saját megnyilvánulásod alapján. Csak te rajtad múlott. És kérdezz meg nyugodtan bárkit, mindenki azt fogja mondani, hogy felszínes és rosszmájú volt. És egy ilyen megnyilatkozás a szakállal, vagy a nők bikinivonalával ellentétben egy objektívan negatívnak nevezhető valami.

2021. máj. 10. 17:37
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

28:

Nem sértésnek szántam, bocs ha megsértettelek. Kérlek olvasd el, amit utána írtam, ne ítélj elsőre a stílus miatt.

2021. máj. 10. 18:01
 30/44 anonim ***** válasza:
Egyébként előtte 12-t is én írtam, abban tömörebben megfogalmaztam, szerintem (!) miben tévedsz, mit értesz félre a szakálladat kritizáló nőknél.
2021. máj. 10. 18:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!