Csak szerintem undorító ha valaki őszül pl szakállra?
Biztos van más is, akinek nem tetszik, sőt, olyan is aki szerint undorító.
Szerintem nem az.
pont a héten fogalmazódott meg bennem is 1 hasonló dolog,mert egy olyan csajjal randizom,akinek eszméletlen teste van,de tetovált-satírozott nem szálas tetovált szemöldöke van-és szerintem több ponton botoxozott az arca,homloka és a szeme is állandóan túl van sminkelve.
én meg a természetes szépséget szeretem,szemöldökkel,max minimális szem sminkkel.
és nem értem,hogy folyamatosan el vagyok látva nőkkel,de egyik sem olyan amilyet én szeretnék,mert mindegyikükben van vmi olyan baki az utóbbi pár évben,ami ellentmond az elveimnek és igényeimnek.
azért lep ez meg,mert előtte meg minden nőm nekem minden szempontból tetsző volt és nem kényszerültem kompromisszumra.
szóval fura.
Nevezheted rémisztőnek meg undormánynak, de szerencsétlen nem tehet róla...mégis ki akar megöregedni?
Aki már 18-20 évesen is őszül, azzal elmennék az orvoshoz, mert az minden, csak nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!