Hogyan nevezik azt, amikor valaki nem tűri azt, ha másvalaki hibát talál olyanban ami szerinte jó?
Attól még nem egoista valaki, hogy védi a határait.
Természetes mértékben gondoltam a témát. Nem eltúlozva.
De. Osztom elsöt.
Aki nem tud kritikara nyitott lenni vagy rugalmas tanulekony valtoztatni vagy csupan mas modszereket uj infokat befogadni vagy erdemi vitákat sem lehet vele lejatszani mert csak a magáét fujja, az ritka tréde az élet minden területén.
határozott,öntudatos és szakértő.
am ahogy én észrevettem akkor jön ez ki,amikor olyan próbál beleszólni az adott dologba-folyamatba,aki nem ért hozzá annyira mint én.
de alapvetően szerintem szélsőséges bárdolatlanság kéretlenül beleszólni más dolgába,vagy tanácsot adni úgy hogy nem kértem.
a másik variáció,amikor hatalmi pozícióból szól bele,de nem azért mert jobban tudja,hanem hogy a dominanciáját fitogtassa és demonstrálja.
ez kellemetlenebb mert itt nem hat a logika,mert nem arról a játszma.
ilyenkor annyi van oké rendben és csinálom ugyanúgy tovább ahogy én elképzeltem és leghatékonyabbnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!