Manapság az arcszőrzet van valamilyen kapcsolatban a világnézettel?
Nincs, egyszerűen divat.
Amúgy tényleg elég vicces divat, nagyon kevés olyan férfit láttam, akinek jól állt volna, a többségnek hülyén áll, ráadásul vagy 10 évvel idősebbnek néznek ki.
Azt még megértem, hogy aki megkopaszodik, szakállat akar növeszteni, de miért kell bokrot? olyan ápolatlannak néznek ki.
Manapság már egyenlő az ápoltsággal,hogy borotválkozik az ember.
Nehezebb,mint abbahagyni a női hormontabletták,esztrogén szedését és kicsit férfiasabban kinézni.
Illetve könnyebb,mint megtanulni szépre megcsinálni.
Bezzeg a műbőrkabátos tipikus mai szutyokgyerek az menő.
A műbőrkabát az férfias,a napszemüveg az nagyon férfias,a bzis hajstílusok amik manapság vannak azok is nagyon férfiasak...
Bezzeg milyen érdekes,hogy az én szakállam tisztább,rendezettebb mint egyesek élete és higéniája,meg lelkiismerete,esetleg szobája.
6:
szerencsére nemcsak ápolt vagy, hanem borzasztóan kiegyensúlyozott és okos is!
ugyan a 'higiénia' szót nem tudod helyesen leírni, de legalább bzizol meg leírod azt, amit a kutya nem kérdezett.
(#5)
Ja,viszont valami olyasmit jó volt korrigálni,amit ugyanúgy ideköpött valaki,mert pont annyi esze van,mint neked.
És ráadásul csak egy negatív képet akart csinálni,ami az olyan sokeszűek mint te úgy látszik építő jellegűnek találják.
Semmi köze bármilyen világnézethez, egyszerűen divat. Csak azt nem veszik észre a férfiak, hogy kb. 95%-uknak nem áll jól..
Mondjuk az átlagos kövér-alaktalan férfi kinézetén nem ront sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!