Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak, hogy éreznétek ha...

Férfiak, hogy éreznétek ha többé nem nőlne az arcotokon szőr?

Figyelt kérdés

2021. márc. 25. 18:20
A kérdező szavazást indított:
Örülnék, mert többé nem kell borotválkoznom
Inkább rossz lenne, mert elveszteném a férfiasságom egy részét
34 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék neki.

Nem áll jól nekem se a bajusz, se a szakáll, a borotválkozás folyamatát pedig utálom.

2021. márc. 25. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Igazából teljesen mindegy mert én anélkül is, meg azzal is brutál jóképű vagyok.

13/Férfi

Privit nem kérek mert most épp nincs szabad ujjam. Esetleg ha várólistára akartok kerülni csajok akkor küldjetek egy emailt az AbelDickZeus@gmail.com-ra.

2021. márc. 25. 18:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajna nincs email címem :(
2021. márc. 25. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3

Akkor hogy regisztráltál ide?

2021. márc. 25. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ezek közül egyikre se tudok kattintani. Szeretem a borostámat, mert esztétikailag jobban néz ki vele az arcom, de nem érzem a férfiasságom elidegeníthetetlen részének.

25/F

2021. márc. 25. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Mint egy giliszta
2021. márc. 26. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos csak bajszom nő meg az államon, oldalt semmi nincs, de így is rossz, nagyon irigylem azokat az embereket, akiknek naponta kétszer kell borotválkozniuk, mert olyan gyorsan nő meg sűrű nekik. Rengeteg stílust ki lehetne próbálni, nekem nem sok lehetőségem van, főleg hogy elég ritka is a szőrzetem, de attól nem lesz jobb, ha emiatt stresszelek, úgyhogy megpróbálom a legtöbbet kihozni abból, ami van.
2021. márc. 28. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!