1/5 anonim válasza:
Valószínűleg nem te leszel az a kivétel, akinek egész életében nem lesz arcszőrzete.
2/5 anonim válasza:
Lány vagy vagy fiú? :D
Ha lány, akkor nem baj, ha fiú vagy, akkor sem. Sokan tökig borotválva hordják az arcukat, semmi ciki nincs ebben.
3/5 anonim válasza:
Bocs hogy ezt mondom de irigyellek,egyik ismerősömnek is ugyan ez van ő már plusz 10 évvel idősebb,nagyon minimális arcszőrzete van ha van de tényleg én cserélnék veletek, utálok borotválkozni ezért hajnyíróval csak le tolom de azt sem szeretem,de ki tudja? még lehet.
4/5 anonim válasza:
Ennyi idősen nekem se volt, de 10 év után már lett és idegesítő. Későn érő vagy nem para.
5/5 anonim válasza:
Még simán lehet. Vannak olyan emberek, akiknek ennyi idősen a kezükön meg a lábukon is alig van szőr. Egyszerűen későn érő típusok, szóval nem kell aggódni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!