Hogy tud másoknak egy nap alatt megnőni annyira az arcszőrzetük, hogy reggelente borotválkozzanak?
Amikor kicsi voltam mindig néztem, hogy minden egyes reggel apám a fürdőben borotválkozik. Rendesen habbal, az egész arcán, majd veszi az öltönyt.
Én most leszek 19 lassan, de így is hetekbe telik, mire látható nagyságú lesz az arcszőrzetem. Kb 2 hét mire kitapintható, hogy érdes. a bajszom gyorsabban, 1-1.5 hét alatt nő 0.5 1mm-t. Tehát nagyon lassan.
nagyapa is mesélte, hogy anno úgy volt, hogy 5:45-kor ébresztő volt, akkor körletenként kivonultatták őket a gyakorlótérre, de előtte mosakodás, borotválkozás. (honvédség, 60-as évek)
A lényeg, hogy nem értem nálam miért nő ilyen lassan, másoknál meg miért nő olyan gyorsan, hogy naponta kelljen borotválkozni. osztálytársaimnál is ez van. Mindenki reggel borotválkozik, naponta. osztálytárs, beszélek szöldségeket. elsős egyetemista vagyok :D
Ja neem, nem gond, csak érdekel :)
de ezek szerint van más is akinek nem kell naponta :D
Legszivesebben en is naponta borotvalkoznek de egyszeruen lusta vagyok ra es draga a borotvazsele.
Viszont mar 2 napos, 2 mm-es borostaval annyira igenytelennek erzem magam hogy rendesen rossz a kisugarzasom az onbizalomhiany miatt.
Ha viszont frissen vagyok borotvalva kb. 10x-ese az onbizalmam. 5 evvel fiatalabbnak erzem magam es az arcvonalaim is sokkal jobban kijonnek.
Nekem annyi idősen simán volt, hogy max 2 nap alatt annyira megnőtt, hogy borotválkozhattam megint, ha akartam.
Ez szimpla genetika.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!