A magyarok hagyományainak nem volt része a szakáll? Ezért is nézik ki azt akinek van, és csak negatívumként tartják számon?
Többek között, de a legtöbb történelmi nagyjaink is szakállasok voltak.
Ezt az "ötlet" amúgy honnan jött??
Egy ápolt szakállal szerintem nincs baj. Ha úgy néz ki szakállal az illető, mint egy hajléktalan csöves, akkor ott más a baj.
Lehet ápolni kellene vagy valami.
Veled lehet a baj. Ápolatlan a szakállad, vagy (a leírás alapján) szakállal arabnak látszol (?).
Férjem évtizedek óta szakállas, soha nem volt semmi problémája.
Nagyon sötétbarna a hajam, a szemöldököm, a borostám az a genetikának köszönhetően nagyon szép dús, ezért is hagytam nőni kicsit, közben megszerettem, de a környezetem, családom nem túl toleráns ezzel kapcsolatban, mondtak már ismerősök olyat is hogy remélik nincs rám kötve semmilyen bomba, és röszkével is összefüggésbe hoztak...
Most nem linkelek semmilyen szakállal, de hogy megnyugodj én vagyok ismét :)
Azért durva hogy így emlékszel rám, én csak időnként kérdezek erről ha úgy eszembe van, mert engem is foglalkoztat a kérdés, ugyanis itt nem a fazonnal, hosszal van gond hanem pusztán a szóval: szakáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!