Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyarok hagyományainak nem...

A magyarok hagyományainak nem volt része a szakáll? Ezért is nézik ki azt akinek van, és csak negatívumként tartják számon?

Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 21:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Már vagy 10x olvastam szakállas kérdést tőled... Elég untató :D
2021. nov. 15. 22:27
 12/17 A kérdező kommentje:

Biztosan fogsz még olvasni rólam, ha akarsz :)

2021. nov. 15. 22:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Középiskolában volt egy srác akinek nagy szakálla volt. Ebben "csak" az volt a fura,hogy a haja szőkére,a szakálla meg vörösre volt festve :D de lehet fordítva,már nem emlékszem :D

Amúgy most majdnem mindegyik cigánynak szakálla van,most ez náluk menő. Van itt a környéken egy fiatal cigánygyerek akinek kb. 15-20 centis szakálla van. Elég érdekesen néz ki azzal a nagy szakállal, olyan mint egy arab terrorista vagy elme háborodott drogos. Nekem valamiért unszaimpatikusak a szakállas ekberek,főleg akinek 15-20 centis vagy szakálla van.

2021. nov. 15. 23:32
 14/17 anonim ***** válasza:
*vagy nagyobb
2021. nov. 15. 23:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezönek nem nagy, hanem idióta módra vágott szakálla van, úgy néz ki vele, mint egy elmebeteg, ezért van az embereknek baja vele, nem a szakáll miatt önmagában.
2021. nov. 16. 08:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez a kép, amit korábban belinkelt magáról, látható, hogy mi a gond ezzel:

[link]

2021. nov. 16. 08:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
De fasza festett szakállú sukár csávó vagy :D Nem tudom miért lett divat ez a fajta szakáll újabban a cigusok között, nekem alapvetően tetszenek a szakállak, de ez rém idétlen :D
2021. dec. 27. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!