A magyarok hagyományainak nem volt része a szakáll? Ezért is nézik ki azt akinek van, és csak negatívumként tartják számon?
Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 21:21
11/17 anonim válasza:
Már vagy 10x olvastam szakállas kérdést tőled... Elég untató :D
12/17 A kérdező kommentje:
Biztosan fogsz még olvasni rólam, ha akarsz :)
2021. nov. 15. 22:33
13/17 anonim válasza:
Középiskolában volt egy srác akinek nagy szakálla volt. Ebben "csak" az volt a fura,hogy a haja szőkére,a szakálla meg vörösre volt festve :D de lehet fordítva,már nem emlékszem :D
Amúgy most majdnem mindegyik cigánynak szakálla van,most ez náluk menő. Van itt a környéken egy fiatal cigánygyerek akinek kb. 15-20 centis szakálla van. Elég érdekesen néz ki azzal a nagy szakállal, olyan mint egy arab terrorista vagy elme háborodott drogos. Nekem valamiért unszaimpatikusak a szakállas ekberek,főleg akinek 15-20 centis vagy szakálla van.
15/17 anonim válasza:
A kérdezönek nem nagy, hanem idióta módra vágott szakálla van, úgy néz ki vele, mint egy elmebeteg, ezért van az embereknek baja vele, nem a szakáll miatt önmagában.
16/17 anonim válasza:
Ez a kép, amit korábban belinkelt magáról, látható, hogy mi a gond ezzel:
17/17 anonim válasza:
De fasza festett szakállú sukár csávó vagy :D Nem tudom miért lett divat ez a fajta szakáll újabban a cigusok között, nekem alapvetően tetszenek a szakállak, de ez rém idétlen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!