Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak annyi ruhád van amennyit...

Csak annyi ruhád van amennyit hordasz, vagy tele van a szekrényed olyannal is amit az életben nem fogsz viselni?

Figyelt kérdés

Vagy csak én vagyok ilyen idióta,hogy tele van a szekrényem olyan ruhával ami vagy nem volt még rajtam,vagy többet nem lesz,de nincs szívem kidobni/elajándékozni.:D

19/L

2010. szept. 8. 14:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. szept. 8. 18:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagyon nehezen veszem rá magam a szortírozásra, de múltkor "sikerült"...beletettem zsákba, hogy majd elviszem és leadom valahol, ahol szétosztják a hátrányos helyzetűeknek....erre nagynéném, aki velünk lakik áttúrta a zsákot, kiszedte a ruhák egy részét, amik neki tetszettek, a maradékot meg kidobta...aztán amiket kiszedett magának, visszarakta a szekrényembe:P
2010. szept. 9. 11:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem is tele van a szekrényem olyannal amit nem veszek fel többet/nem veszek fel soha !!

14/l

2010. szept. 9. 16:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is a gyűjtögetők táborát gyarapítottam egy ideig, aztán mikor feltűnt, hogy ha keresek valamit a szekrényben nem találom meg, tettem egy fogadalmat. Azóta ha beszerzek egy újabb darabot, egy régitől megválok, így a ruhák mennyisége nem csak növekszik.
2010. szept. 9. 18:01
 15/15 anonim ***** válasza:
huu hát én is nagyon nehezen válok meg tőlük,mert jól néznek de ki,vagy kicsi vagy ezer éve nem volt rajtam ,de akárhányszor szanáltam 1-2 szatyor ruha lett és itt a faluban van egy két ismim és nekik odaadtam.és nem bánom sőt,örülök h végre nem foglal helyet.és veszek helyettük újat,van ami viszont régen volt rajtam és most is felvettem egy fehér felsővel jól mutatott együtt és meleg is.hát próbáld fel másik rucival amolyan 2az 1-be stílusa van.hátha úgy előbb felveszi az ember ha feldobja valamivel.de én is először nagyon sajnáltam elajándékozni,rengeteg ruhát odaadtam így se férek el.kell egy másik szekrény:-P hajrá csajok.
2010. szept. 11. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!