Szineztette már valaki a haját olyannal ami ki is kopott?
A Palette-nek van (legalábbis volt) olyan tasakos színezője, ami 6-8 hajmosásig van benne a hajadban.
Én ebből próbáltam a csokibarnát, a közép és sötétbarnát. A csokibarna eléggé vöröses lett a hajamon, pont emiatt nem tetszett. Nekem nem állnak jól a vöröses árnyalatok.
A fodrászodnak amúgy abban igaza van, hogy a tartós színezőként feltüntetett (28 hajmosásig tartó) termékek tényleg nem kopnak ki a hajadból, hanem ugyanúgy lenő, mint a festék.
A színezőnek nem elég 6-8 mosás, hogy eltűnjön, így tényleg látszani fog a lenövés, ráadásul a vöröses árnyalatok a legmakacsabbak, azok nagyon ragaszkodnak a hajhoz. egyszer ismerős színeztette egy bulira a haját feketére, és majdnem fél évig benne volt a fekete, mert nem kopott ki teljesen, csak vágással tűnt el.(félhosszú hajú pasi)
Ezzel szemben, nekem volt, hogy a tartós fekete hajfestéket sikerült egy hét alatt kikoptatni a hajamból a balatoni nyaralás alkalmával. előtte lettem festve, és mikor hazajöttünk, az eredeti világosbarna hajszínem nézett vissza. pedig nem olcsó festékkel lettem festve.
Az első válaszoló vagyok.
Pedig van olyan, ami csak 6-8 hajmosásig tart. Nem is kell semmit összekeverni, csak kibontod a tasakot, felkened a nedves hajra 20percre és lemosod. Én már vagy 10 szer használtam ilyen típusú színezőt és tényleg kikopott.
Az elméletileg 28 hajmosásig tartó színezők maradnak a hajban sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!