Csak annyi ruhád van amennyit hordasz, vagy tele van a szekrényed olyannal is amit az életben nem fogsz viselni?
Vagy csak én vagyok ilyen idióta,hogy tele van a szekrényem olyan ruhával ami vagy nem volt még rajtam,vagy többet nem lesz,de nincs szívem kidobni/elajándékozni.:D
19/L
Én is így vagyok evvel,nekem sincs szívem szanálni,pedig a ruháim felét nem hordom..van olyan amin még a cimke is rajta van,de márkás ruhák amik nem tetszenek,de mégsincs szívem kidobni.
:S :D
16/L
Hát igen én is már annyiszor úgy voltam,hogy akkor most kidobom amire nincs szükségem aztán mindent vissza pakoltam,egyszerűen nem akarok tőlük megszabadulni hát ez van:)
Köszi a válaszokat.
Velem is így van:D
Ha valamit ki kellene dobni szinte a sírhatnék van rajtam, hogy az még jó lesz valamire..:D
15/L
Én általában kirakom azt a ruhát, amit nem használok. Persze még így is van felesleges gönc a szekrényemben.
Nekem anyum olyan, hogy nem hajlandó kidobni a cuccokat, pedig állandóan panaszkodik, hogy nincs hely a szekrényben.
Ezzel én is így vagyok.
Nincs szívem semmitől megválni,hátha jó lesz még valamikor.
Egyébként sokszor előfordult már,hogy egy rég elfeledett ruha lett az "új"kedvencem.:-)
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!