Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak annyi ruhád van amennyit...

Csak annyi ruhád van amennyit hordasz, vagy tele van a szekrényed olyannal is amit az életben nem fogsz viselni?

Figyelt kérdés

Vagy csak én vagyok ilyen idióta,hogy tele van a szekrényem olyan ruhával ami vagy nem volt még rajtam,vagy többet nem lesz,de nincs szívem kidobni/elajándékozni.:D

19/L

2010. szept. 8. 14:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ezzel én is ugyanígy vagyok, tele van olyan dolgokkal amiket már évek óta fel se vettem, anyum mindig mondja is, hogy szanáljak már, de én semmit nem akarok kidobni! Persze alig férek el... :D
2010. szept. 8. 14:46
 2/15 A kérdező kommentje:
:D
2010. szept. 8. 14:48
 3/15 anonim ***** válasza:
A ruhásszekrényem 3/4-e ilyen, ezért olyan zsúfoltság van hogy egész egyszerűen "eltűnnek" dolgok. Kéne már selejtezni, el is kezdem mindig aztán a végén mindent ugyanúgy visszarakok mert "úgyis jó lesz az még valamikor". És mindennek tetejébe mindig vásárolok újabbakat és újabbakat...
2010. szept. 8. 14:55
 4/15 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok evvel,nekem sincs szívem szanálni,pedig a ruháim felét nem hordom..van olyan amin még a cimke is rajta van,de márkás ruhák amik nem tetszenek,de mégsincs szívem kidobni.

:S :D

16/L

2010. szept. 8. 14:56
 5/15 A kérdező kommentje:

Hát igen én is már annyiszor úgy voltam,hogy akkor most kidobom amire nincs szükségem aztán mindent vissza pakoltam,egyszerűen nem akarok tőlük megszabadulni hát ez van:)

Köszi a válaszokat.

2010. szept. 8. 14:58
 6/15 anonim ***** válasza:

Velem is így van:D

Ha valamit ki kellene dobni szinte a sírhatnék van rajtam, hogy az még jó lesz valamire..:D

15/L

2010. szept. 8. 15:26
 7/15 anonim ***** válasza:

Én általában kirakom azt a ruhát, amit nem használok. Persze még így is van felesleges gönc a szekrényemben.

Nekem anyum olyan, hogy nem hajlandó kidobni a cuccokat, pedig állandóan panaszkodik, hogy nincs hely a szekrényben.

2010. szept. 8. 15:27
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel én is így vagyok.

Nincs szívem semmitől megválni,hátha jó lesz még valamikor.

Egyébként sokszor előfordult már,hogy egy rég elfeledett ruha lett az "új"kedvencem.:-)

28/N

2010. szept. 8. 15:28
 9/15 anonim ***** válasza:
én is őrzigetek, ki tudja mi mire lehet még jó
2010. szept. 8. 16:19
 10/15 anonim ***** válasza:
ne dobjátok ki adjátok el.:D Én ezt szoktam csinálni a felesleges darabokkal
2010. szept. 8. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!