Nyelv piercing mennyire fáj olyannál aki?
A szúrást nem is lehet érezni, semmi nem fáj belöle:)
Inkább utána 1-2 nap kelemetlen, nem tudsz rendesen enni...De attol ne félj,hogy fájni fog ;)
A piercingestől függ, hogy mennyire fáj. Mivel és mennyire érzésteleníti el. Nekem másfél hete csinálták és csak annyit éreztem belőle, mikor kihúzta a nyelvemet. Azt már nem éreztem mikor átszúrta, olyannyira, hogy még ő szólt, hogy most már vissza húzhatom a nyelvemet. Utána egy darabig extra nyál termelődésbe lesz részed, és furán fogsz beszélni, de egyik se gáz. Viszont két jó tanács:
1: Előtte annyit egyél, ami beléd fér, mert aznap már nem nagyon kell enned, és másnap is csak pépes kajákat fogsz tudni enni, de a harmadik naptól már kell erőltetned a szilárdabb ennivalókat is.
2: A szemedet csukd be amíg csinálja, lévén hogy azt írtad, hogy ájulós típus vagy.
kb mennyi idő? amíg megcsinálják?
És utána nagyon rossz?
10-15 perc alatt megvan,és igen tényleg rossz utána 1-2 napig enni:)
Tisztintani én 2-3 hetente kiszoktam venni, megtisztitom és kész az 1 perc alatt megvan:) (2.voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!