Járnál olyannal aki büdös?
Na szóval.Van egy fiú,aki nagyon tetszik,én is neki.Mostanában elég sokat van a közelemben,és sokszor átölel.Ez jó is lenne,csak az a baj,hogy büdös :S Na jó,nem annyira,de egy kicsit.Akkor szerintetek járjak vele?
/NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!/
Büdös?Az igen, és még tetszik a nőknek, mekkora nem jó:D
Igénytelen ba*omállat:D
De te is ocsmány vagy hogy ez tetszik, ez nagyon gáz, alapból elítélem a büdös embereket, legszívesebben megverném őket!
Hát hogyne. :)
Amúgy mitől büdös? Izzad, nem mossa ki a ruháit vagy zárt helyre teregetik ki és penész szagúak vagy nem fürdik vagy disznóxaros a gumicsizmája vagy mitől büdös? Miért nem mondod meg neki, hogy ez az akadálya a kapcsolatotoknak? Ha tetszel neki, biztosan tesz ellene. Ja és a sziszegő szappant nem ajánlom, ha alapból büdös, akkor az csak ront a helyzeten.
Hajjaj :D
SOHA nem járnék olyannal aki büdös.
Nem tudnék hozzá érni, a hányinger keringetne (mert van ilyen haverom így tudom).
Ha tényleg nagyon-nagyon szeretnéd a srácot, akkor beszéld meg vele ezt nyiltan! Azt hiszem ez lenne csak a megoldás!
De azért azt még leírhatnád, hogy mit is érzel rajta? (izzadság;szájszag;penészszag...) Mert több fajta büdös szag van:D
ez elég húzós ügy...
én bizos nem járnék olyan pasival akinek testszaga van...
egyszerűen már attól is undorodom,ha az osztályban valaki büdös és mellém ül...pedig sokszor előfordul..megkeserítik a normális,tiszta emberek életét komolyan mondom...
visszatérve a témára...hogyha testszaga van akkor valószínű,h igénytelen a srác..szerintem ez alapból rossz pont...olyannyira,h a lány ne közeledjen felé..
de te tudod!
18/L
köszi a válaszokat :D
ilyeen testszaga van :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!