Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyikkel járnál? Miért...

Melyikkel járnál? Miért választod? csak kivi vok ki választ engem nem mondom meg melyik vagyok :D majd a végén

Figyelt kérdés

Ezen belül három kérdés lenne:

1,Melyikkel járnál/ melyik a legszebb,

2, És mi benne a legszebb?

1- [link]

2- [link]

2011. márc. 30. 17:56
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%

én lány vagyok, de szerintem az első az szebb, igaz a szemöldöke nem a legjobb, meg ez a haj sem (frufruval jobb lenne)

a szeme tetszik a legjobban :)

2011. márc. 30. 18:02
 2/37 anonim ***** válasza:
86%
Nekem az első képen szereplő lány jobban tetszik, bár nem lehet eldönteni mert photoshopolva van. Rakhattál volna jobb képet a 2 lányról, mert nem tudom eldönteni, hogy néz ki. Egyébként hasonlítotok egymásra. :)
2011. márc. 30. 18:03
 3/37 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint az utolsó, azaz a 2. képen lévő nő szebbnek bizonyul nálam. Ez ízlések és pofonok kérdése. Az első képen jobban látni az arcot, a második képen kevésbé. Én mégis a 2.-ra szavaznék. Köszönöm, hogy válaszolhattam.
2011. márc. 30. 18:04
 4/37 A kérdező kommentje:
nem hasonlítunk szerintem, majd elmondom melyik vagyok :D még több válaszra várok így még elég gyatra xD bár ha elmondom majd melyik vagyok és miért raktam fel akk lehet h köcsögnek fogtok tajtani ^^
2011. márc. 30. 18:07
 5/37 anonim ***** válasza:

egyértelmű hogy te vagy a 1. mert az egy beállított fekete fehér önfotó ráadásul photoshoppolva...tehát egy megcsinált kép és ahhoz képest nem nagy szám.

a 2. kép meg egy pillanatkép semmi beállítással,utómunkával.

igazából simán lehet,hogy te vagy mind2..mert jobban megnézve egészen hasonlít.

remélem a végén elárulod!?

2011. márc. 30. 18:08
 6/37 A kérdező kommentje:
jajj am az első lányról annyir elmondok h az nem photoshop csak szinezni szokta a képeket szóval így nézki csak képzeljétk el fehér bőrsznel :D
2011. márc. 30. 18:09
 7/37 anonim ***** válasza:
nekem valóságosabb és kisugárzásban is erősebbnek tűnik a 2 lány... a teltsége és a pillanatfotó ellenére is szimpatikusabb!
2011. márc. 30. 18:10
 8/37 anonim ***** válasza:
fekete fehéren mindenki jobban néz ki...
2011. márc. 30. 18:11
 9/37 A kérdező kommentje:

hát még nem most akartam elmondani de elmondm

am nem én a 2. vagyok ha hiszed ha nem

csak mivel az 1 lány szinezni szokta aképeit én meg nem mivel nincs is progim hozzá

és am azért raktam fel mert sztem én sokkal szebb vok, bár attól függetlenül h nem borotválok sehol meg stb sztem akk is én szebb vok ;) szóval nem az első vok bele is halnék ha úgy néznék ki pfff -.-...

am sztem is tök béna haja is meg a szemöldöke is :F én azt se szedem mert úgy is vissza nő

De am én a 2. vok ;) szóval ez az állpítás nem jött be :D bár nem volt rossz gondolat

2011. márc. 30. 18:13
 10/37 A kérdező kommentje:
ohh köszi mindenkinek aki a2.at választja :D így legalább csak erősödik h én jobb vagyok :D még többet rem senki nem ismeri az első lányt xD azé nem lenne jó ha megtudná úgyhigy psszzt
2011. márc. 30. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!