Melyikkel járnál? Miért választod? csak kivi vok ki választ engem nem mondom meg melyik vagyok :D majd a végén
Ezen belül három kérdés lenne:
1,Melyikkel járnál/ melyik a legszebb,
2, És mi benne a legszebb?
1- [link]
2- [link]
én lány vagyok, de szerintem az első az szebb, igaz a szemöldöke nem a legjobb, meg ez a haj sem (frufruval jobb lenne)
a szeme tetszik a legjobban :)
egyértelmű hogy te vagy a 1. mert az egy beállított fekete fehér önfotó ráadásul photoshoppolva...tehát egy megcsinált kép és ahhoz képest nem nagy szám.
a 2. kép meg egy pillanatkép semmi beállítással,utómunkával.
igazából simán lehet,hogy te vagy mind2..mert jobban megnézve egészen hasonlít.
remélem a végén elárulod!?
hát még nem most akartam elmondani de elmondm
am nem én a 2. vagyok ha hiszed ha nem
csak mivel az 1 lány szinezni szokta aképeit én meg nem mivel nincs is progim hozzá
és am azért raktam fel mert sztem én sokkal szebb vok, bár attól függetlenül h nem borotválok sehol meg stb sztem akk is én szebb vok ;) szóval nem az első vok bele is halnék ha úgy néznék ki pfff -.-...
am sztem is tök béna haja is meg a szemöldöke is :F én azt se szedem mert úgy is vissza nő
De am én a 2. vok ;) szóval ez az állpítás nem jött be :D bár nem volt rossz gondolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!