Melyikkel járnál? Miért választod? csak kivi vok ki választ engem nem mondom meg melyik vagyok :D majd a végén
Ezen belül három kérdés lenne:
1,Melyikkel járnál/ melyik a legszebb,
2, És mi benne a legszebb?
1- [link]
2- [link]
1. rettenetes az a haj, a cigányfülbevaló, az meg piercing a szemöldökében? fujj... máshol még elmegy, de ott undorító. ezek sokat rontank rajta, egyébként látszik hogy szép is lehetne.
2. szintén rettenetes haj, kicsit pufinak tűnik a csaj, ami nem gond, de ezt óriási fiús bő ruhákkal elfedni már nagyon gáz. amúgy aranyosnak tűnik...
Egyikkel sem járnék mert nem tetszik a stílusuk...
még mindig a 2. lány vagyok miért lennék írigy? rólam csak jót mondtak szóval nincs okom panaszkodni ;) csak meg szerttem volna erősíteni az állítást h jól nézek ki ennyi, ez tény h az 1. lányt téll nem birom de nem vok rá irigy mivel ti is itt irtátok h csúnya én meg nem szóval ennyi
)
Te kérdeztél valamit, én meg válaszoltam, attól, hogy nem tetszik a válaszom, még nem kell nekiesni mindenkinek. Nem volt odaírva, hogy csak jót lehet írni.
Általában nem szoktak azzal büszkélkedni a nők, hogy nem borotválják a lábukat, meg a hónaljukat.
Ha Te így jól érzed magad, szíved joga, senkit nem zavar, úgy látszik, nem érted a lényeget... De ahogy az előttem szóló írta, én is csak azt tudom neked javasolni:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!