Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyikkel járnál? Miért...

Melyikkel járnál? Miért választod? csak kivi vok ki választ engem nem mondom meg melyik vagyok :D majd a végén

Figyelt kérdés

Ezen belül három kérdés lenne:

1,Melyikkel járnál/ melyik a legszebb,

2, És mi benne a legszebb?

1- [link]

2- [link]

2011. márc. 30. 17:56
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
57%

1. rettenetes az a haj, a cigányfülbevaló, az meg piercing a szemöldökében? fujj... máshol még elmegy, de ott undorító. ezek sokat rontank rajta, egyébként látszik hogy szép is lehetne.

2. szintén rettenetes haj, kicsit pufinak tűnik a csaj, ami nem gond, de ezt óriási fiús bő ruhákkal elfedni már nagyon gáz. amúgy aranyosnak tűnik...

Egyikkel sem járnék mert nem tetszik a stílusuk...

2011. márc. 30. 21:30
 22/37 anonim ***** válasza:
57%
Mostmár egyértelmű hogy az első vagy, és egy hülye irigy p*csa aki a másikat akarja lejáratni. Így tök mindegy hogy nézel ki mert az értelmi szinted kevesebb mint egy növényé, értelmes pasi nem kezd ilyennel.
2011. márc. 30. 21:33
 23/37 A kérdező kommentje:

még mindig a 2. lány vagyok miért lennék írigy? rólam csak jót mondtak szóval nincs okom panaszkodni ;) csak meg szerttem volna erősíteni az állítást h jól nézek ki ennyi, ez tény h az 1. lányt téll nem birom de nem vok rá irigy mivel ti is itt irtátok h csúnya én meg nem szóval ennyi

)

2011. márc. 30. 21:42
 24/37 anonim válasza:
gondolkozz! gondolkozz! :D
2011. márc. 30. 21:45
 25/37 A kérdező kommentje:
gondolkozz te ;) sz@rok rá ha nem hiszitek el h én vok a második én tudom h az én vagyok és kész, de bár értelmesebbnél értelmesebbek vannak itt gondolhattam volna h ilyenek is vannak... szóval gondolkozz el rajta te rólam csak jót mondtak ;) és én már akk mondtam h a 2. vok mikor nem is írtak rólam még jókat utána írták a jókat rólam bocsi ;) szóval sztem nem is hazudtam mivel nem is tudtam volna, akk hzudhattam volna ha az első két válaszoló után azt mondom h az első vok mivel akk őt tartották szebbnek de már engem ;) köszi ♥ szóval bebuktad ;)
2011. márc. 30. 21:53
 26/37 anonim ***** válasza:

Te kérdeztél valamit, én meg válaszoltam, attól, hogy nem tetszik a válaszom, még nem kell nekiesni mindenkinek. Nem volt odaírva, hogy csak jót lehet írni.

Általában nem szoktak azzal büszkélkedni a nők, hogy nem borotválják a lábukat, meg a hónaljukat.

Ha Te így jól érzed magad, szíved joga, senkit nem zavar, úgy látszik, nem érted a lényeget... De ahogy az előttem szóló írta, én is csak azt tudom neked javasolni:-D

2011. márc. 30. 21:54
 27/37 A kérdező kommentje:
nem hangoztatják de ha szted ki megyek a strandra akk az nem látszik? persze nem mondom mert látni de itt nem látni azért írtam le, és én igen jól érzem így magam eleinte zavart mert anyum se engedte se a borotvát se a szemöldököt mert azt mondta neki rossz h mindig szedni kell és mivel nekem sztem annyira nem is vészes h szednem kéne a lábamat meg le..rom mert télen nem látszik nyáron meg valszeg nem a lábamat fogják nézni van olyan ismim aki csak a lábát borotválja a kezát nem. am a hónaljamat azt borotválom azért ;)
2011. márc. 30. 21:57
 28/37 anonim ***** válasza:
Húzz már innen!
2011. márc. 31. 14:44
 29/37 A kérdező kommentje:
húzz te ;)
2011. ápr. 1. 22:07
 30/37 situ ***** válasza:
first csak mert csak jobban nézki sokal
2011. ápr. 1. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!