Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyikkel járnál? Miért...

Melyikkel járnál? Miért választod? csak kivi vok ki választ engem nem mondom meg melyik vagyok :D majd a végén

Figyelt kérdés

Ezen belül három kérdés lenne:

1,Melyikkel járnál/ melyik a legszebb,

2, És mi benne a legszebb?

1- [link]

2- [link]

2011. márc. 30. 17:56
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
eredetileg 3 képet akartam felrakni csak a másik lányhoz nem volt energiám :D
2011. márc. 30. 18:16
 12/37 A kérdező kommentje:

[link]

am itt van az elsőről egy normálisabb bár itt se szebb szerintem :D csak h nem mondjátok h köcsög vok

2011. márc. 30. 18:24
 13/37 A kérdező kommentje:
hoppá ez nem az -.- de miért rakott be megint mikor nem is zet másoltam -.-
2011. márc. 30. 18:26
 14/37 A kérdező kommentje:

[link]

njahh megvan de írjatok mert majd az orra alá akarom dörgölni

2011. márc. 30. 18:28
 15/37 anonim ***** válasza:
sztem te az első vagy és rohadtul utálod a másodikat XD
2011. márc. 30. 18:36
 16/37 anonim ***** válasza:
sztem is :DD az első vagy rosszul hazudsz :)
2011. márc. 30. 18:37
 17/37 A kérdező kommentje:

nem az első vagyok ;) rosszul hiszitek magamról is meg a másikról is felrakhatnák még 1000 képet

am miért raknám fel magamról több képet ha az első lennék? kezdjük ott h sztem egyáltalán nem szép szal minek akarnám h azt higgyék ő vok mikor itt is mondták már 1 páran h a 2. szebb? logika benne? miért mondanám h a 2. vok ha az elsőt csúnyának nézik és közbe én az első vo? :D logika?

2011. márc. 30. 18:40
 18/37 anonim ***** válasza:
72%

"és am azért raktam fel mert sztem én sokkal szebb vok, bár attól függetlenül h nem borotválok sehol meg stb sztem akk is én szebb vok ;) szóval nem az első vok bele is halnék ha úgy néznék ki pfff -.-...

am sztem is tök béna haja is meg a szemöldöke is :F én azt se szedem mert úgy is vissza nő "

Ilyet nem osztana itt meg senki, még akkor sem, ha igaz, pláne, hogy kép is van róla.

És ez a hsz nagyon sántít, úgy összességében, valami itt nem kóser xD

2011. márc. 30. 20:17
 19/37 anonim ***** válasza:
egyikkel se járnék
2011. márc. 30. 20:58
 20/37 A kérdező kommentje:
Miért ne osztanák meg? szerintem ezt egyáltalán nem kell szégyelni már bocsi én fel vállalom h mit miért csinálok és ha neked nem tetszik akkor azt nem kell kritizálni igen is fel vállalom " mivel kép is van rólam" szted az utcán akárki eljön mellettem az nem veszi észre h nincs szedve meg nem borotválom a kezem meg a lábam? igen is én büszke vagyok rá!!! Úgyhogy ha neked nem tetszik h én mit vállalok fel akkor le lehet állni!!! nem ez volt a kérdés, én attól akkor is szépnek tartom magam még ha neked nem is tetszek.
2011. márc. 30. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!