Melyikkel járnál? Miért választod? csak kivi vok ki választ engem nem mondom meg melyik vagyok :D majd a végén
Ezen belül három kérdés lenne:
1,Melyikkel járnál/ melyik a legszebb,
2, És mi benne a legszebb?
1- [link]
2- [link]
am itt van az elsőről egy normálisabb bár itt se szebb szerintem :D csak h nem mondjátok h köcsög vok
nem az első vagyok ;) rosszul hiszitek magamról is meg a másikról is felrakhatnák még 1000 képet
am miért raknám fel magamról több képet ha az első lennék? kezdjük ott h sztem egyáltalán nem szép szal minek akarnám h azt higgyék ő vok mikor itt is mondták már 1 páran h a 2. szebb? logika benne? miért mondanám h a 2. vok ha az elsőt csúnyának nézik és közbe én az első vo? :D logika?
"és am azért raktam fel mert sztem én sokkal szebb vok, bár attól függetlenül h nem borotválok sehol meg stb sztem akk is én szebb vok ;) szóval nem az első vok bele is halnék ha úgy néznék ki pfff -.-...
am sztem is tök béna haja is meg a szemöldöke is :F én azt se szedem mert úgy is vissza nő "
Ilyet nem osztana itt meg senki, még akkor sem, ha igaz, pláne, hogy kép is van róla.
És ez a hsz nagyon sántít, úgy összességében, valami itt nem kóser xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!