Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyikkel járnál? Miért...

Melyikkel járnál? Miért választod? csak kivi vok ki választ engem nem mondom meg melyik vagyok :D majd a végén

Figyelt kérdés

Ezen belül három kérdés lenne:

1,Melyikkel járnál/ melyik a legszebb,

2, És mi benne a legszebb?

1- [link]

2- [link]

2011. márc. 30. 17:56
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Melyikkel járnál kérdésre szerintem egyöntetűen mindenki azt válaszolná ezek után hogy mindegy melyik vagy, de veled tuti nem mert hülye vagy mint a segg. A szépséggel meg semmit nem érsz, legfeljebb többen akarnak majd megdugni.
2011. ápr. 2. 00:09
 32/37 A kérdező kommentje:
tény hogy nekem több baráom volt mivel az elsőnek akivel most van az az első csávója neki és ebből kiindulva se a legszebb am se. most jöhettek h én mindenkivel " vok " am meg nem vok hülye. hát ha neked az első tetszik akkor elfogadom
2011. ápr. 2. 10:11
 33/37 anonim ***** válasza:
Azért azt elmondhatnád, mit követett el, hogy ennyire le akarod járatni xD
2011. ápr. 2. 10:15
 34/37 A kérdező kommentje:
tetszett neki az a pasi aki nekem, de a srác velem jött össze de utána megcsalt az elsővel,itt az történt h taliztak meg smároltak szal nem keféltek viszont ink engem választott, de utána mégis dobott a csajért szóval azért utálom és azért szerintem én jobban nézek ki mint ő azért is tettem fel ezt a kérdést. De hát azt hittem ha nem a barátaimtől hallom h jól nézek ki akk többre meek vele, de mivel vki szerint én vok az első mert jött egy ilyen ötlet utána mindenki elkezdte h az vok, de a 2. vok. hagyuk már majd pont neki akarom kiadni magam -.-
2011. ápr. 2. 11:04
 35/37 anonim ***** válasza:
Hozzászólásaid alapján 12 éves körül lehetsz, ugye tudsz róla hogy egy gyerekes hisztis hülye p*csa vagy? Vagy te tényleg azt hiszed hogy attól jobb valaki hogy szebb? Mert a két lány közül egyik sem jó csaj... mindkettő hétköznapi, nem csúnya, de nem is szép.
2011. ápr. 2. 11:49
 36/37 Vászilíj Zájcev ***** válasza:
Egyikkel sem, mert egyik sem az esetem.
2011. ápr. 2. 14:02
 37/37 A kérdező kommentje:

nem 12 vok

és sztem a szépség azért sokat számít én annak tartom magam és kész kicsit lehet egos vok de nem érdekel :D

2011. ápr. 3. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!