Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire ciki, ha...

Szerintetek mennyire ciki, ha egy lánynak fiatalon (19) problémás a lábfeje? Van más aki cikinek érzi/cikizték miatta?

Figyelt kérdés

Mivel 8 éves korom óta táncolok, mindig volt valamai probléma a lábfejemmel, és sajnos az ujjaim is eléggé el vannak görbülve

Igazából ezen korábban nem igazán gondolkodtam, az zavart inkább hogy sokszor volt kényelmetlen a cipő és fájt, de idén beköltöztem koleszba, és úgy látom többen megbámulnak amikor mezítláb vagyok...

Az elmúlt időszakban elkezdtem dolgozni egy étteremben, igy most jobban megfájdult a lábam, kiujult egy tyúkszem a kisujjamon, és a bal nagyujjam ami elég ferde is nagyon tud fájni. Ezért ha koleszban vagyok próbálom pihentetni, általában papucsban vagyok mezítláb, hogy ne bántsa a cipő, meg este lefekvés előtt áztatom is - ilyenkor mindig ugy érzem mintha néznének a szobatársaim, de pl ha kimegyek a konyhába akkor is volt, hogy valaki megbámulta a lábam, de a legjobban a zuhanyzást utálom ahol én vagyok az egyetlen akinek ilyen nyomi lába van:( sajnos ez nagyon leviszi az önbizalmamat, és kifejezetten próbálom már kerülni hogy esetleg fiuk is mezitláb lássanak...

szerintetek ezt mennyire reagálom túl, mennyire probléma? esetleg van akinek fiatalon hasonló problémája van?

2021. dec. 9. 19:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, meg is masszíroznám.
2022. jan. 4. 23:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem 10-11 éves korom óta görbék a lábujjaim +bütyköm is van, de nem fáj, nem rosszabbodott (most 31 vagyok). A családunkban ez halmozottan előfordul. Az enyémet is néha nézték, de több pasim is volt az évek alatt és egy sem cikizte, mondjuk nem lábfétisesekkel hozott össze a sors. Több ortopédus látta már (egyik előnye annak, hogy orvosra jártam) és egybehangzóan azt javasolták, hogy addig ne műttessem, amíg panaszt nem okoz, mert sok esetben utána fájdalommal jár mind a felépülés, mind az, hogy idegentest lesz a lábban (csavar),és nem garantált, hogy az évek során nem áll vissza, illetve hogy javít az életminőségen (ezt szakorvos tudja megállapítani, hogy a deformitás mikor éri el azt a küszöböt, amikor feltétlenül szükséges a beavatkozás). Egyébként több híres ember, köztük sportoló lába ilyen. Érdemes gyógypapucsot venni otthonra, illetve olyan gyógycipőt, amiben sokat tudsz gyalogolni. Tévhit, hogy ez csak a magassarkú cipőktől alakul ki (én pl. sosem hordtam, de sokan azt gondolják ez a fő kiváló ok). Genetikai hajlam, kötőszöveti lazaság játszik közre főként.
2022. jan. 17. 15:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Esetleg egy kepet tudsz linkelni?
2022. jan. 17. 16:10
 14/17 A kérdező kommentje:
utolsó ok, lehet
2022. jan. 17. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:
én már dec 10-én kértem képet arra nem reagáltál...
2022. jan. 17. 22:00
 16/17 A kérdező kommentje:
még nem tudom, akkor se tudtam hogy megmutassam-e a lábam, eléggé zavar ahogy kinéz, félek a véleményektol
2022. jan. 17. 22:20
 17/17 anonim ***** válasza:
ja jó, bocs, szerintem itt kíméletes lesz mindenki
2022. jan. 17. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!