Szerintetek mennyire ciki, ha egy lánynak fiatalon (19) problémás a lábfeje? Van más aki cikinek érzi/cikizték miatta?
Mivel 8 éves korom óta táncolok, mindig volt valamai probléma a lábfejemmel, és sajnos az ujjaim is eléggé el vannak görbülve
Igazából ezen korábban nem igazán gondolkodtam, az zavart inkább hogy sokszor volt kényelmetlen a cipő és fájt, de idén beköltöztem koleszba, és úgy látom többen megbámulnak amikor mezítláb vagyok...
Az elmúlt időszakban elkezdtem dolgozni egy étteremben, igy most jobban megfájdult a lábam, kiujult egy tyúkszem a kisujjamon, és a bal nagyujjam ami elég ferde is nagyon tud fájni. Ezért ha koleszban vagyok próbálom pihentetni, általában papucsban vagyok mezítláb, hogy ne bántsa a cipő, meg este lefekvés előtt áztatom is - ilyenkor mindig ugy érzem mintha néznének a szobatársaim, de pl ha kimegyek a konyhába akkor is volt, hogy valaki megbámulta a lábam, de a legjobban a zuhanyzást utálom ahol én vagyok az egyetlen akinek ilyen nyomi lába van:( sajnos ez nagyon leviszi az önbizalmamat, és kifejezetten próbálom már kerülni hogy esetleg fiuk is mezitláb lássanak...
szerintetek ezt mennyire reagálom túl, mennyire probléma? esetleg van akinek fiatalon hasonló problémája van?
Hát, max lábfátises férfiáknál lesz ez kizáró ok.
De..akinek tetszel, nem lábfétises, pont le fogja szarni, hogy milyen a lábfejed..:))
Ennek a sok balfék nyúlgyereknek az sem számítana ha vízszintesen lenne rajtad a vágás! Csak kellemetlen lenne , mert ha mennéla lépcsőn, klappogna! :) De a lábbal nincs semmi gond!
Szerintem az emberiség nagyobb része inkább segítene masszírozni, pedikűrözni, hogy ne fájjon neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!