Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki, ami történt velem?
Tegnap este nagyon fáradt voltam, de a párom szeretett volna egy kis összebújást.
Neki is kezdtünk a pettingnek, de nekem nem nagyon akart összejönni a merevedés, mivel hulla voltam.
Mondtam neki, hogy pihenjünk egy kicsit összebújva, aztán utána próbáljuk meg.
Így is lett, úgy fél óra szundi után nekikezdtünk újra, és mivel ő már nagyon kívánós volt addigra, én kezdtem, kielégítettem orálisan és ujjazással (G-pont masszázzsal is) többször.
Utána viszont ragaszkodott hozzá, hogy ő is szeretne engem kényeztetni, de csak nagyon nehezen jött össze az erekció. Máskor nem nagyon volt még ilyen, de tegnap tényleg zéró volt az energiaszintem estére, és az a fél óra pihenés nem sokat adott vissza.
Szegény nagyon sokáig kényeztetett, ami persze jól esett, meg az igyekezet is, de a végén már kicsit kellemetlenül is éreztem magam a helyzet miatt.
Ma elnézést kértem tőle a tegnapi dologért, de csak mosolygott, és azt mondta, nincs ebben semmi, van ilyen, és ő meg szívesen adta amit adott.
Én ennek ellenére megmondom őszintén nagyon szégyellem magamat a történtek miatt, hogy nem állt csettintésre a farkam, és ennyit kellett küszködjön velem a párom.
Friss kapcsolat még, első ilyen eset volt, hogy nem nagyon akart összejönni az erekció. Azzal semmi baj, hogy nem kívánnám, mert ma délután például semmi probléma nem volt, mire lekerült a boxer már álltam, de a tegnapi miatt kissé lelkiismeret furdalásom van.
(Tegnap eleve a fenti dolgok miatt csak orál volt, ma volt rendes szex.)
Lepontozunk hát. Szerinted nem tudja hogy meg kell dugnia a nőjét?
Inkább azért csesznéd le hogy pincsikutyaként kapar másnap, mintha bűnt követett volna el. Az ilyen nyáladzó bocsánatkérésrt fog repülni.
"Bébi ku rva fáradt vagyok, ne haragudj, nem a te hibád. Reggel folytatjuk."
És megdugod reggel.
Mert mi abban a baj hogy fárad volt és egyszer nem ált fel neki?
Te szerencsétlen
Egyáltalán nem ciki
Ne aggódj ezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!