Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon ciki, ami történt velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki, ami történt velem?

Figyelt kérdés

Tegnap este nagyon fáradt voltam, de a párom szeretett volna egy kis összebújást.

Neki is kezdtünk a pettingnek, de nekem nem nagyon akart összejönni a merevedés, mivel hulla voltam.

Mondtam neki, hogy pihenjünk egy kicsit összebújva, aztán utána próbáljuk meg.

Így is lett, úgy fél óra szundi után nekikezdtünk újra, és mivel ő már nagyon kívánós volt addigra, én kezdtem, kielégítettem orálisan és ujjazással (G-pont masszázzsal is) többször.

Utána viszont ragaszkodott hozzá, hogy ő is szeretne engem kényeztetni, de csak nagyon nehezen jött össze az erekció. Máskor nem nagyon volt még ilyen, de tegnap tényleg zéró volt az energiaszintem estére, és az a fél óra pihenés nem sokat adott vissza.

Szegény nagyon sokáig kényeztetett, ami persze jól esett, meg az igyekezet is, de a végén már kicsit kellemetlenül is éreztem magam a helyzet miatt.

Ma elnézést kértem tőle a tegnapi dologért, de csak mosolygott, és azt mondta, nincs ebben semmi, van ilyen, és ő meg szívesen adta amit adott.

Én ennek ellenére megmondom őszintén nagyon szégyellem magamat a történtek miatt, hogy nem állt csettintésre a farkam, és ennyit kellett küszködjön velem a párom.

Friss kapcsolat még, első ilyen eset volt, hogy nem nagyon akart összejönni az erekció. Azzal semmi baj, hogy nem kívánnám, mert ma délután például semmi probléma nem volt, mire lekerült a boxer már álltam, de a tegnapi miatt kissé lelkiismeret furdalásom van.

(Tegnap eleve a fenti dolgok miatt csak orál volt, ma volt rendes szex.)

2020. febr. 2. 18:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Aranyos vagy😊 de semmi baj,van ilyen
2020. febr. 2. 18:37
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Rosszabb lett volna ha elalszol közben
2020. febr. 2. 18:38
 3/17 anonim ***** válasza:
19%
Nem olvastam végig bocs. Ma dugd meg rendesen és akkor minden faca lesz.
2020. febr. 2. 18:38
 4/17 anonim ***** válasza:
1%
Ne higyj az álszent vigasztaloknak! Fiatal vagy, kivanod, szereted a párod. Ott igen is baj van. Nekem a mai napig nem volt gondom ilyennel. Amikor szükség volt rá, mindig tette a dolgát. 48f
2020. febr. 2. 18:41
 5/17 anonim ***** válasza:
3%
Lepontoztok? Oké srac. Semmi baj. Csinald meg még vagy 2x,aztan rajossz repülés kozben...
2020. febr. 2. 18:45
 6/17 orton ***** válasza:
84%

Lepontozunk hát. Szerinted nem tudja hogy meg kell dugnia a nőjét?

Inkább azért csesznéd le hogy pincsikutyaként kapar másnap, mintha bűnt követett volna el. Az ilyen nyáladzó bocsánatkérésrt fog repülni.

"Bébi ku rva fáradt vagyok, ne haragudj, nem a te hibád. Reggel folytatjuk."

És megdugod reggel.

2020. febr. 2. 18:49
 7/17 anonim ***** válasza:
16%
Azt irtam, ne higyje amit irnak, hogy semmi baj drága. Igen is szedje ossze magát vagy menjen dokihoz. Ne hagyja annyiban.
2020. febr. 2. 18:54
 8/17 anonim ***** válasza:
97%

Mert mi abban a baj hogy fárad volt és egyszer nem ált fel neki?

Te szerencsétlen

2020. febr. 2. 18:58
 9/17 anonim ***** válasza:
85%
Igazad van 8-as. Több is veszet Mohácsnál. Van ilyen és? Ma du.orvosolta a nőnek,ez a lényeg😊😉
2020. febr. 2. 19:02
 10/17 anonim ***** válasza:
96%

Egyáltalán nem ciki

Ne aggódj ezen

2020. febr. 2. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!