Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon ciki, ami történt velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki, ami történt velem?

Figyelt kérdés

Tegnap este nagyon fáradt voltam, de a párom szeretett volna egy kis összebújást.

Neki is kezdtünk a pettingnek, de nekem nem nagyon akart összejönni a merevedés, mivel hulla voltam.

Mondtam neki, hogy pihenjünk egy kicsit összebújva, aztán utána próbáljuk meg.

Így is lett, úgy fél óra szundi után nekikezdtünk újra, és mivel ő már nagyon kívánós volt addigra, én kezdtem, kielégítettem orálisan és ujjazással (G-pont masszázzsal is) többször.

Utána viszont ragaszkodott hozzá, hogy ő is szeretne engem kényeztetni, de csak nagyon nehezen jött össze az erekció. Máskor nem nagyon volt még ilyen, de tegnap tényleg zéró volt az energiaszintem estére, és az a fél óra pihenés nem sokat adott vissza.

Szegény nagyon sokáig kényeztetett, ami persze jól esett, meg az igyekezet is, de a végén már kicsit kellemetlenül is éreztem magam a helyzet miatt.

Ma elnézést kértem tőle a tegnapi dologért, de csak mosolygott, és azt mondta, nincs ebben semmi, van ilyen, és ő meg szívesen adta amit adott.

Én ennek ellenére megmondom őszintén nagyon szégyellem magamat a történtek miatt, hogy nem állt csettintésre a farkam, és ennyit kellett küszködjön velem a párom.

Friss kapcsolat még, első ilyen eset volt, hogy nem nagyon akart összejönni az erekció. Azzal semmi baj, hogy nem kívánnám, mert ma délután például semmi probléma nem volt, mire lekerült a boxer már álltam, de a tegnapi miatt kissé lelkiismeret furdalásom van.

(Tegnap eleve a fenti dolgok miatt csak orál volt, ma volt rendes szex.)

2020. febr. 2. 18:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ma délután semmi probléma nem volt a szexnél, és az előtt sem soha. De péntek reggeltől tegnap estig kb. 1-1,5 órát volt lehetőségem "aludni", azt is csak a kocsiban hátradöntött üléssel.

Úgy vettem észre ős sem igazán neheztel rám miatta, és meg is nyugtatott, hogy neki nem esett nehezére több mint fél óráig orálisan kényeztetni, mire sikerült megkeményedni és elsülni, szívesen tette.

Igazán csak engem zavar legbelül ez, mert szerintem ő sokkal jobban megdolgozott az én orgazmusomért, mint én az övéért.

2020. febr. 2. 19:07
 12/17 A kérdező kommentje:
*őt
2020. febr. 2. 19:07
 13/17 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
" péntek reggeltől tegnap estig kb. 1-1,5 órát volt lehetőségem "aludni", azt is csak a kocsiban hátradöntött üléssel" Akkor ne csodálkozzál! Így nagyon esélyes volt a dolog, ha nem is feltétlenül szükségszerű. Verd ki a fejedből azzal, hogy a három következő alkalommal mind csak vaginális coitus lesz. Azzal csak bizonyítasz magadnak, nem? ;-)
2020. febr. 2. 19:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
a ferfiak es a nok sem gepek akik csettintesre szexelnek. A ferfinek is kell az izgalom hogy felalljon es a nonek is hogy benedvesedjen
2020. febr. 2. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:
A libidó, a szexuális vágy legnagyobb gyilkosai: stressz, fáradság, túl sok pia (+ ha a partnert nem kívánod, mert hiányzik "valami", de ez nem a ti esetetek).
2020. febr. 2. 20:31
 16/17 Lacc80 ***** válasza:
100%

Párod teljesen normálisan kezelte. Ne aggódj emiatt. Előfordul. Fontos, hogy megértő legyen és ez így is van.

Neked ilyekor azt kell tenni, hogy nem rágódsz rajta.

2020. febr. 2. 23:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Ez teljesen normális, és nehogy hibáztasd magad emiatt. Nagyon kedves és figyelmes lehetsz, ez egy normális kapcsolatban többet ér, minthogy akkor épp nem úgy alakult. Illetve megvan élettanilag az oka, nem tudom mit hablatyol itt össze az egyik kommentelő, na az ilyenekre ne hallgass. Egyébként, ha egyszer elnézést kérsz, meg látszik rajtad, hogy sajnálod, az éppen elég, sőt kedves figyelmes, de még az sem gond, ha nem teszed, de egy miután megbeszéltétek már ne hozd fel, hacsaknem a lány akarja, mert azzal már lehúzod magad... Nem kell, normális lány, aki nem szexkapcsira gyúr, teljesen megérti, és felfogja, hogy ez most nem egy kudarc, hanem az emberi szervezet működésének bizonyos feltételek hiánya mellett van egy határa...

N :)

2020. febr. 5. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!