Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Ez nagyon ciki, nem tudom hova tegyem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a péniszméretem messze nem átlagos. Ha feláll akkor összesen 22 cm ám ha lankad akkor is nagy és nem tudom hova tenni, mert még az utcán is megnéznek hogy miért dudorodik ki a gatyám. Megmüttessem hogy kissebb legyen? Vagy ne foglalkozzak mások véleményével és tűrjem el ahogy a tanárnők meg az osztálytársaim nézik hogy miért áll fel, amikor nem is áll?2015. júl. 17. 23:11
1/18 anonim válasza:
tűrd, örülj neki, hogy egy ilyen kincs gazdája lehetsz!
3/18 anonim válasza:
Hat sztem muteni azert nem kene emiatt. Probalj farmert hordani inkabb,az kemenyebb anyag nem mutatja annyira a dudorodast. Es ne feszulos gatyat hordj(egyebkent is b*zis). Es elonyos lehet egy hosszitott polo is hatha az is takar vmennyit
4/18 anonim válasza:
6/18 anonim válasza:
Szerintem bővebb fazonú gatyával megoldható lehet a "probléma". Biztos úgy is látszik valamennyire, de azért közel sem olyan feltűnő, mint egy szorosabb naciban, ami kb. még ki is emeli, hogy mekkora. A megműttetés szerintem felesleges és értelmetlen beavatkozás lenne csak amiatt, mert megnézik.
7/18 anonim válasza:
Amúgy meg szerintem általában a legtöbben nem azt hiszik, hogy feláll, nem is azért nézik kifejezetten, hanem reflexből odavonzza a tekintetüket a kidudorodás.
Nekem is előfordul, hogy meg-megakad a szemem egy-egy pasinál ott lent, de nem azért, mert az érdekel, hogy feláll-e neki vagy mekkora, csak valahogy olyan gatyában van, ami szorosabb, még jobban kiemeli a "szerszámot", és amivel irányíthatatlanul is odavonzza a tekintetemet.:P Gondolom a te helyzeted is ilyesmi lehet.
8/18 anonim válasza:
Műteni? Hozd ide,bennem elrejtheted.
9/18 anonim válasza:
Legyen eszed, meg ne műttessed már. Lehet soha többé nem éreznél vele semmit. Sőt, tuti, hogy használhatatlanná válna.
26/N
10/18 anonim válasza:
Szerintem hívd fel Kovit, majd Ő megmondja mit kezdj vele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!