Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Segítség! Ez nagyon ciki, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Ez nagyon ciki, nem tudom hova tegyem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a péniszméretem messze nem átlagos. Ha feláll akkor összesen 22 cm ám ha lankad akkor is nagy és nem tudom hova tenni, mert még az utcán is megnéznek hogy miért dudorodik ki a gatyám. Megmüttessem hogy kissebb legyen? Vagy ne foglalkozzak mások véleményével és tűrjem el ahogy a tanárnők meg az osztálytársaim nézik hogy miért áll fel, amikor nem is áll?

2015. júl. 17. 23:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem az egész szövegezès stílusából úgy tűnik, hogy ezt nem egy mai diák írta. Nem azért, mert a mai fiatalok mind bunkók, csak ez úgy van megírva, mintha egy 30-as-40-es fqszi hozta volna össze.

Amúgy meg nyilván álprobléma. Melyik férfi nem szereti, ha megnézik a farkát, ott marad a nők szeme. Ez olyan, mint a csajoknál a mellkidobás.

Egyébként meg, ha zavaró, tényleg lehet úgy öltözködni, hogy ne látszódjon. Akár pólóval, akár gatyafazonnal takarni lehet, ha akarom. Mondjuk én sose akartam, én nem vagyok ilyen fordított agyú, nekem jól esik, ha megbámulják a lábam közét, ami gyakran előfordul, pedig nekem nincs 22 centis lőcsöm. Ezért vagyok férfi, mert van valami a lábam közt, rég rossz lenne, ha nem látszódna, hogy van farkam.

Amúgy vajon miért is b..zis a feszes farmer? Nézzen már meg a hozzászóló egy klipet vagy filmet a 70-es vagy 80-as évekből, milyen fqszdudorokat lehet látni nadrágokban! És nőfaló macsókon meg sztárokon. Ahhoz képest, ami most van, semmi.

Épp ideje, hogy ne kilencvenes években bejött deszkás-kosaras lógós szqr legyen a hangadó az általános divatban is. 25 éve mindenki három számmal nagyobb farmert vett, nehogy látszódjon a feneke meg a farka.

2015. aug. 24. 12:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem 21 cm izgalmi állapotban... Szerintem 16-18 cm felett már mindegy, mekkora, sőt ekkorával már könnyen lehet fájdalmat okozni.
2015. aug. 24. 12:39
 13/18 anonim ***** válasza:

Mintha ez lett volna a kérdés...

2015. aug. 24. 12:52
 14/18 Joell ***** válasza:
Dugd a seggebe mindenkinek aki ide kommentelt.
2017. jún. 4. 19:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Ezek a problémák,hihetetlen. Kérj tanácsot az osztályfőnöködtől,lehet tud segíteni rajtad.
2020. máj. 7. 14:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Áládár! Te nem panaszkodsz! Te dicsekszel!
2021. dec. 14. 19:28
 17/18 Joell ***** válasza:
22 az nem is nagy..az meg atlagos..ne hordj feszes női gatyakat
2022. jan. 6. 14:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Pistike fiam Te nem panaszkodsz hanem dicsekszel!
2022. jan. 6. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!