Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Ez nagyon ciki, nem tudom hova tegyem?
Nekem az egész szövegezès stílusából úgy tűnik, hogy ezt nem egy mai diák írta. Nem azért, mert a mai fiatalok mind bunkók, csak ez úgy van megírva, mintha egy 30-as-40-es fqszi hozta volna össze.
Amúgy meg nyilván álprobléma. Melyik férfi nem szereti, ha megnézik a farkát, ott marad a nők szeme. Ez olyan, mint a csajoknál a mellkidobás.
Egyébként meg, ha zavaró, tényleg lehet úgy öltözködni, hogy ne látszódjon. Akár pólóval, akár gatyafazonnal takarni lehet, ha akarom. Mondjuk én sose akartam, én nem vagyok ilyen fordított agyú, nekem jól esik, ha megbámulják a lábam közét, ami gyakran előfordul, pedig nekem nincs 22 centis lőcsöm. Ezért vagyok férfi, mert van valami a lábam közt, rég rossz lenne, ha nem látszódna, hogy van farkam.
Amúgy vajon miért is b..zis a feszes farmer? Nézzen már meg a hozzászóló egy klipet vagy filmet a 70-es vagy 80-as évekből, milyen fqszdudorokat lehet látni nadrágokban! És nőfaló macsókon meg sztárokon. Ahhoz képest, ami most van, semmi.
Épp ideje, hogy ne kilencvenes években bejött deszkás-kosaras lógós szqr legyen a hangadó az általános divatban is. 25 éve mindenki három számmal nagyobb farmert vett, nehogy látszódjon a feneke meg a farka.
Mintha ez lett volna a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!