Mennyi esélye van a két lánynak helyezést elérni a világversenyen?
Az egy a legnagyobb magyarországi szépségverseny győztese Totpeti Lili, Puerto Rico-ban lesz a verseny, a Miss World,
másik Jazmin Viktória, ő azt hiszem Izraelbe megy a Miss Univers versenyre.
Az én véleményen szerint nem sok esélyük, de azért kiváncsi vagyok hogy gondoljatok.
#1: Én eleve butaságnak tartom a szépségversenyeket. Egy olyan győztest nem láttam még, akinél ne ismernék szebbet.
Eleve egy rémesen szubjektív dologról van szó. Emellett nemzetközi szinten sokat számít az, hogy a zsűri milyen kultúrkörből származik. Egy átlagos európai mást fog szépnek látni, mint mondjuk egy átlagos fekete-afrikai, vagy kelet-ázsiai.
Na, meg persze a legnagyobb hülyeség, hogy ez soha nem a szépségről szól, hanem hogy hogyan tudsz benyalni a zsűrinek.
Ennek a csajnak konkrétan nem szép, travis arca van, széles az orra, férfias az álla. Nem is értem.
A másik helyes, de nem szabványos szépség, nagyon távolülőek a szemei. Modellnek simán jó, de szépségversenyre túl karakteres.
Nem ismerem a felhozatalt, de elég esélytelennek tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!