Hogy tudnám elérni hogy még kerekebb legyen a fenekem?
Figyelt kérdés
Rajta vagyok már egy ideje, szerintetek ez mennyire számít jónak? Szeretném ha nagyobb és kerekebb lenne mint jelenleg. Vagy rosszul látom és már most jó vagyok?
2021. márc. 17. 19:28
2/43 anonim válasza:
gázak ezek a magasan felhúzott nadrágok, optikailag nagyon elviszik a szemet...
3/43 anonim válasza:
te betűrted a segged közé a nacit? :D
am meg hízz rá és edz rá
4/43 anonim válasza:
Szerintem nagyon formás, nekem bejön az ilyen testalkat. De ha nagyon rá szeretnél menni, akkor a kitörés, guggolás nagyon hasznos. Érdemes kipróbálni az egylábas guggolást is, ha a másik lábad felteszed egy székre vagy ágyra.
6/43 A kérdező kommentje:
Mi szánalmas?
2021. márc. 17. 19:42
7/43 anonim válasza:
Hát ha te vagy a képen akkor én meg átküldök egy képet Jason Momoáról arc nélkül és azt mondom én vagyok a képen s kiírok egy kamu kérdés hogyan tudnék izmosabb lenni :D Ne legyetek már ennyire naívak gyerekek.
8/43 anonim válasza:
rosszul van lerakva a parketta...fényforrással párhuzamosan kéne rakni, nem merőlegesen.
9/43 A kérdező kommentje:
#3nak
Nincs beturve a nacim... :D
2021. márc. 17. 19:55
10/43 anonim válasza:
Guggolás, felhúzás, & csípőemelés, ezek az alapok, hozzák a tömeget. A pinalegyezést felejtsd el. Ha már tömeg 👉 étrend. Olvass utána a progressziónak is.
Egyél. Pihenj. Nézz videokat. És olvass többet ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!