Hogy tudnám elérni hogy még kerekebb legyen a fenekem?
Figyelt kérdés
Rajta vagyok már egy ideje, szerintetek ez mennyire számít jónak? Szeretném ha nagyobb és kerekebb lenne mint jelenleg. Vagy rosszul látom és már most jó vagyok?
2021. márc. 17. 19:28
31/43 anonim válasza:
Dik hogy belenyomtad a seggedbe azt a nadrágot😂 jó érzés ahogy dörzsöli a lyukad?
32/43 anonim válasza:
Rosszul látod,igen.
Két dolgot szeretnél egyszerre.
Kerekebb akkor lesz,ha nem lesz a farizom alsó reszén zsir.
Ez ad egy tartast és optikailag megemeli a feneket.
Nagyobb akkor lesz,ha edzel ra,és tőmeget növelsz.Viszobt akkor kilőve a kerek,azaz izmos,zsirmentes fenék.Mármint ugyértve az áhított forma.
A laikusnak persze ez is kerek,meg ez is nagy,es az mondana hogy szuper.Csakhogy ha edzői szemmel nézi valaki,akkor van még tennivalód bőven.
33/43 anonim válasza:
Sziaa hol lehet ilyen nacit kapni? Ami ilyen feszes és "edzős"😁
34/43 A kérdező kommentje:
Hogy ez pontosan honnan van ne kérdezd, már rég rendeltdm valami külföldi oldalról, de hasonlót decathlomban, keofitness oldalán biztosan lehet kapni. 🙂
2021. márc. 22. 17:01
35/43 anonim válasza:
Szia miért pont ilyet választottál ami ennyire szétdörzsöli a lyukad?😃
36/43 A kérdező kommentje:
Már irtam párszor hogy nem dörzsöl ki semmit. :)
2021. márc. 22. 18:50
37/43 anonim válasza:
Jó érzés hogy ennyire benne van a lyukadba az a nadrág? Élvezed?
38/43 A kérdező kommentje:
Nem
2021. márc. 22. 19:06
39/43 anonim válasza:
#39 akkor minek gyömöszölöd bele ennyire?
40/43 anonim válasza:
Nem unod meg hogy egy válasz alá beirsz 20 választ? És mind hulyeseget? Hagyd már békén a kérdezőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!