Nagyon gáz egy ilyen testalkatú nő? Van olyan pasi akinek bejön ez esetleg?
ma 12:28
2/13 anonim válasza:
Nem, nem is értem, hogy mégis mitől lenne ez gáz
3/13 anonim válasza:
Szerintem sincs gond vele! Az összkép a szemnek szép látvány!
Bátran odaállhatsz a pasik elé....
4/13 anonim válasza:
Pszichológust keress fel sürgősen! Valami nagy baj van nálad, ha erről így vélekedsz.
5/13 Noren1989 válasza:
Senki nem állította, hogy a kérdezőnk hasonlít a képre :D
6/13 anonim válasza:
7/13 anonim válasza:
A szövegkörnyezet erre enged következtetni...
8/13 anonim válasza:
Nekem pont az esetem az ilyen női alkat! 😊😍
9/13 KataCoach válasza:
A kérdés inkább az, hogy mi okozza ezt a nagyfokú önbizalomhiányt, ami bikinis szelfimutogatásra készteti? Ennek az oka a gáz. Egy test nem lehet az.
10/13 anonim válasza:
Amit küldtem linket ott ez a kép 2015ös. De az is egy olyan oldalról van ami hasonló nőket pakol kifele. Lehet még régebbi az eredeti kép. Nem biztos az sem, hogy önbizalom hiány, lehet az önbizalom jele is hogy valaki ilyen képet rak ki magáról, mert büszke arra amit elért.
A kérdező meg egy szóval sem mondta hogy ő van a képen, meghogy friss kép. Ezért se lett még jelentve a kérdés. Ha azt mondja, hogy ő van a képen, na az már kamu lenne, hiszen egy 7 évvel korábbról származó link már ott van a kérdés alatt és ott a dátum hogy mikor lett feltöltve a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!