Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » FIÚK! Ez a testalkat bejön a...

FIÚK! Ez a testalkat bejön a leírás alapján?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Én egy kicsit teltebb vagyok,de persze nem az a nagyon kövér hanem pl ha leülök akkor van egy kis hurkám DE ha felállok akkor ez nem látszik:)Van mellem,fenekem se lapos de azért nem olyan nagyon nagy.De amit nem szeretek az a combom...Nem mintha olyan brutál nagy lenne de húsosabb :/ Nincsen rajtam narancsbőr ez a szerencsém.Általánosságban bejön ez a testalkat valakinek? Válaszokat előre is köszönöm!:)

2020. jún. 14. 10:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Ebből ha valaki el tudja képzelni, hogy hogy nézel ki, annak gratulálok :D

Kép nincs esetleg? Vagy 3D model, vagy valami vizuálisabb.

2020. jún. 14. 10:29
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Nincs ezzel semmi baj.
2020. jún. 14. 10:29
 3/12 anonim ***** válasza:
71%

Hat, egy kicsit olyan, de lehet hogy emilyen. A bal oldal picit meg olyanabb, bar a jobb se kutya. Elolrol is kicsit, hatulrol kevesbe, de azert onnan is. Felulrol nezve tok mas mint alulrol. Sregen, kicsit hunyoritva mar egeszen mintha.

Most sokkal jobb, ugye?

2020. jún. 14. 10:32
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Teljesen rendben van. Én el tudom képzelni, van fantáziám. Akinek nincs, az ne kattintson ilyen kérdésre.
2020. jún. 14. 10:49
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Nekem igen
2020. jún. 14. 12:46
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

Ezekkel a szövegekkel szerintem semmit sem lehet kezdeni. Keress a neten egy képet, ami hasonlít az alkatodra vagy tölts fel magadról egyet.

Összességében a teltebb, formásabb csajok bejönnek, de ott is nagy a szórás. Van, akin tényleg jól mutat, de olyat is láttam, aki úgy érezte, hogy neki van egy jó feneke, de közben egy löttyedt semmi volt.

2020. jún. 14. 15:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha valaki nagyon nem tudja elképzelni akkor privátba tudok küldeni képet :)
2020. jún. 14. 15:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Küldhetsz nyugodtan.
2020. jún. 14. 15:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Jöhet nekem is.
2020. jún. 14. 15:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Ide is jöhet kép.
2020. jún. 14. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!