A következő adatok alapján szerintetek milyen alakom van?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy ezen adatok alapján milyennek gondoltok?(képet nem fogok küldeni)
Mell 83cm (olyan korban vagyok hogy még fog nőni)
Derék 63,5cm
Csípő 89cm
Comb kerülete (legvastagabb részén mérve) 52cm
164cm magas és 50kg vagyok
2019. aug. 7. 23:05
1/7 anonim válasza:
Némi beszélgetés, ismerkedés, stb. után talán már meg tudnám mondani, hogy milyennek gondollak, nem pedig csak a méreteid ismeretében.
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, milyen alakom van, esetleg valahonnan fogyjak, vagy éppen hízzak.
2019. aug. 7. 23:29
3/7 subrette válasza:
Homokóra alakod van. Combban kissé erős vagy a magasságodhoz képest. Az összhatás számít, hogy kell-e leadnod valahonnan. A magasságodhoz a súlyod jó, különösen ha sportolsz is valamit.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, a combom szerintem is kicsit vastagabb a kelleténél. Sportolásnak lehet szerintem mondani, hogy itthon majdnem minden nap 20-30 percet tornázok, van mikor yt videókra, vagy amit találok neten. Van itthon ilyen gumiszalagom is amit a combomra húzok és úgy még hatásosabbb.
2019. aug. 8. 11:40
6/7 anonim válasza:
Szerintem sportos alkatod lehet. Csinos!
7/7 anonim válasza:
Sportolj, meg egyél rendesen mindenféle ételt. Ne koplalj.
A méreteid normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!