Aggodalomr adnak-e okot a következő uh adatok?
Sziasztok!
Elméletileg a 7.hétben vagyok.
A mai uh-n a doki a gs-t 6.4mm-re mérte, az endometriumot pedig 15mm-re.
Megijesztett, h lehet h gond van, mert a 2 héttel korábbihoz képest csak 2mm-t nőtt a petezsák.
Volt vkinek ilyen értéke?
Lett baba belőle?
Akinek van tapasztalata, szívesen venném, ha megosztaná velem!
Előre is köszönöm!
Ha 2 het alatt 2 mm nott, az nagyon keves!😞
Kivanom a legjobbakat!!
Elsore irni akartam, hogy siman lehet, hogy kesobb fogant a terhesseg es meg nem 7 hetes vagy, hanem csak 5 het korul, mert ez a petezsak kb annyi idos terhessegnek felel meg. De irtad, hogy mar ket hete is lattak petezsakot uh-n, szoval akkor tenyleg 5 het korul lehettel akkor es 7 hetes korul kellene lenned most.
A gond az, hogy ennyi ido alatt ebben a szakaszban mar nem csak a petezsak novekedese keves, hanem egyertelmuen embrionak kellene lennie es szivmukodesnek, nem hiszem, hogy ezt el lehet merni, vagy nem venne eszre az orvos.
Mikor volt eloszor pozitiv a teszted?
Kivanom a legjobbakat, de azert keszulj fel minden eshetosegre. Nekem sajnos hasonlo helyzetbol nem lett baba (picivel 7 het elott 7 mm-es petezsak volt, pedig akkor mar 3 hete pozitiv volt a tesztem, szoval nem arrol volt szo, hogy fiatalabb a terhesseg. Nekem meg embrio is lett vegul, de szinten keson, majd 7-8 hetesen lattak eloszor, joval kisebb volt, mint kellett volna, a szivmukodes gyengebb volt az idealisnal es par nap utan le is allt).
Hát sajnos én sem tudlak biztatni! :( Készülj fel lelkiekben, hogy sajnos ebből a terhességből nem lesz baba.2 hét alatt rég ki kellett volna fejlődnie az embriónak és már szívhangnak is kellene lennie. A petezsák nagyon gyorsan nő, sajnos egyértelmű jel, hogy két hét alatt alig nőtt! Ne haragudj, hogy ezeket ilyen nyersen írtam le, de fel kell készülnöd erre! :(
Nagyon-nagyon sajnálom, sok erőt kívánok és mihamarabbi egészséges terhességet!!!!
Sziasztok!
2hete az volt a papíromon, h 4mm petezskra suspect (azaz gyanakodott).
Először nov.22-én lett pozi a teszt,nem várt előtt 3nappal.
Utoljára okt.25-én volt meg.
Clostit szedtem, clostis ciklus volt...
Köszönöm,hogy válaszoltatok!
Sajnálom ami veletek történt. :(
Nagyon sajnálom! Tavaly ugyanez történt velem is, és műteni kellett. De utána jött is a baba és minden rendben volt!!!
Most nekem is az utolsó mensim okt.25 és több mint egy hete már volt embrió szivhanggal!
Missed ab lett :(
Holnap műtét :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!