Az eau de parfüm, illetve "parfüm" feliratú parfümökkel tudom ezt elérni?
Figyelt kérdés
Vannak olyan parfümök, amelyek ha sétál előttem egy adott srác is érzem, 3 méterrel mögötte, teljes erős illatként.
Egyszer vettem egy zara "edp" fajta parfümöt, amire mondták, hogy érzik tőlem több méterről is. Viszont annak nem tetszett az illata annyira, hogy használjam. :D
Röviden tehát, ha tudtok olyan parfümöket, amelyek ténylegesen erősen érződnek ha mondjuk valaki előtt sétálsz pár méterre is, akkor várom a tippeket! Köszönöm előre is! :D
2021. okt. 18. 21:59
1/1 anonim válasza:
Ez azért nem így működik, vannak edt-k, ez azt jelenti, hogy Eau De Toilette, máshogy szólva igazából 10% a koncentrációja, a maradék 90% pl.:alkohol, víz stb. Az edp azaz Eau De Parfum 10-30%-os, de leggyakrabban 20, a maradék összetevőket meg már leírtam, itt is hasonló a helyzet. Attól, hogy valami EDP, nem biztos, hogy az illata is jó lesz, pláne nem a Zara EDP-nek. Viszont a használt összetevők is meghatározhatják, hogy lesz-e neki több méteres hatósugara vagy sem,tehát lehet gyenge egy edp és erős egy edt. Milyen évszakra kell, milyen alkalomra, milyen összegben, milyen korosztálynak, milyen nemnek, van kedvelt illatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!