Hogy lehet ilyen alakot elérni?
A lány combjait és fenekét nagyon irigylem. Homokóra alkatom megvan hozzá,hogy így nézzek ki,csak én vékonyabb vagyok ,nem igazán jönnek rám a kilók.A csípőm nem annyira széles, de a derekam vékony.
Aki hasonló eredményre vágyik,hogy éri el? Milyen étrendre és milyen mozgásformára kellene ráállnom,hogy tudjak felszedni úgy 5-8kg-t?
Világ életemben vékony voltam, genetikailag ezt örököltem.
Köszönöm szépen a segítséget !:)
Ezt műseggnek hívják. Plasztika. Látszik a kontraszt a combja és a segge között, ez nem természetes. És szerintem nem is szép, aránytalan.
Amúgy ha szép formás combokat és feneket szeretnél, akkor heti 3-4-szer menj le az edzőterembe súlyzós edzést végezni, mellette magad fehérjetartalmú étrendet kövess.
Fúj, mint egy gnóm. Nagyon csúnya! Ne akarj ilyen lenni, ez már nagyon természetellenes!
Lehet szép kerek feneked, sok guggolás, guggolás és guggolás!
Sokáig én sem voltam az. Mindig mást akartam, mint amilyen épp voltam. Ha vékony hízni, ha felszedtem, akkor fogyni. És valahogy mindig mindenkinek tetszeni akartam. Elegem lett ebből és megtanultam úgy szeretni magam, ahogy vagyok. Persze sportolok és igyekszem a legjobb formámban lenni, de olyasmit már nem várok el magamtól, ami lehetetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!