Egy ilyen testről, alakról a véleményetek? (kép)
2021. okt. 27. 18:54
21/45 A kérdező kommentje:
Jézusom, mi az hogy mekkorát rottyantottam? 🙄 Milyen kérdés ez?
2021. okt. 27. 19:57
22/45 anonim válasza:
Ne törődj velük kérdező, gyönyörű vagy, én minden egyes porcikadat minden egyes reszecskedet kenyeztetnem.
Amelyik fiúnak ennél jobb alakú nő kell az vagy latens meleg vagy szimplán hülye.
23/45 anonim válasza:
Most komolyan miért bántjátok ezt a lányt ? Szerintem nagyon jó az alakja és stílusosan öltözködik szép formás
24/45 A kérdező kommentje:
Köszi <3
2021. okt. 27. 20:12
25/45 anonim válasza:
Mennyi + kg van rajtad kérdező?
Vagy nemrég diétáztál és előtte kövér voltál?
Kép elég előnytelen rólad, vagy a pociról még nem tűnt el a zsír.
26/45 A kérdező kommentje:
56 kg vagyok jelenleg és nem, sosem voltam kövér.
2021. okt. 27. 20:16
27/45 anonim válasza:
Semmi baj nincs veled. nagyon jól nézel ki.
28/45 Tetovált:) válasza:
Picit husis, és akkor mi van? Az olyan lányok sem szépek akik ha oldalt állnak nem is látszanak...Amúgy tényleg rendben vagy! Bár a kép előnytelen, egy 4-5 képből álló sorozat többet mondott volna! Jó alakod van. Bár én inkább a szemek és az ajkak kedvelője vagyok :) de a hajad az 10/10
29/45 anonim válasza:
én rád verem ki este :) , szép vagy
30/45 anonim válasza:
29
Ennél nagyobb elismerés nem is hiányzott a kérdezőnek🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!