Kinek milyen a férfiideálja?
Az én ideálom magas, de nem éri el a két métert, mert az már kicsit ijesztő. Arányos testalkatú, nem izompacsirta, inkább atléta típus. A szeme bármilyen színű lehet, és hajból sincsen igazán kedvencem, de inkább legyen szőke, mint barna. A hosszú haj alap: imádom a szép hosszú hajú pasikat... Egyéb szőrzete lehet, de a csimbókokat nem szeretem. Egy Csubakkával nem érezném jó magam. A bőre legyen természetes fehér, szoliboy-ok kíméljenek. :)
A férjem nagyjából megfelel a fenti paramétereknek. :P
ˇ" amilyet még soha nem láttam :)
190cm magas, hosszú egyenes szőke haj, zöld szemek, keskeny arc, fehér bőr. csak a lábain legyen szőr, a fehér bőrből és szőke hajból adódóan ott is kevés.
ha valaki ismer ilyet, adjon elérhetőséget :)"
Nekem Legolas jutott eszembe a gyűrűk urából :):):):):):) LOL
Bocsi,
de hirtelen ő jutott eszembe:D
"ha protein nelkul vagy izmos akkor elmegy!viszont kinem allhatom a felfujt ferfiakat"
A protein senkit nem fúj fel. De ezek szerint neked mindenki fúj, mert anélkül senki sem lesz izmos. A húsokban szerinted mi van?
Az állatok tápjában nem tudom mi van, de valami ság-ség biztos van vele.
A többi táplálékkiegészítővel kapcsolatban meg inkább ne írj, mert nagyon nem vagy képben velük kapcsolatban.
A protein kiegészítőket általában por formájában lehet kapni és semmi káros mellékhatásuk sincs. Ott a neve:táplálékkiegészítő
Nem fog felfújni senkit! Kiegészíti a táplálkozást. Egy kemény edzés után szerinted kinek a gyomra bírna bevinni annyi fehérjét tojásból vagy húsból? Senkinek. És még ezen kívül is sok előnye van.
Szerintem te a bogyóknál a szteroidokra gondolsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!