Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kinek milyen a férfiideálja?

Kinek milyen a férfiideálja?

Figyelt kérdés
Leginkább a külső tulajdonságokra vagyok kiváncsi.
2008. dec. 12. 02:18
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
52%

Az én ideálom magas, de nem éri el a két métert, mert az már kicsit ijesztő. Arányos testalkatú, nem izompacsirta, inkább atléta típus. A szeme bármilyen színű lehet, és hajból sincsen igazán kedvencem, de inkább legyen szőke, mint barna. A hosszú haj alap: imádom a szép hosszú hajú pasikat... Egyéb szőrzete lehet, de a csimbókokat nem szeretem. Egy Csubakkával nem érezném jó magam. A bőre legyen természetes fehér, szoliboy-ok kíméljenek. :)

A férjem nagyjából megfelel a fenti paramétereknek. :P

2008. dec. 18. 15:05
 22/34 anonim ***** válasza:
91%

ˇ" amilyet még soha nem láttam :)

190cm magas, hosszú egyenes szőke haj, zöld szemek, keskeny arc, fehér bőr. csak a lábain legyen szőr, a fehér bőrből és szőke hajból adódóan ott is kevés.

ha valaki ismer ilyet, adjon elérhetőséget :)"

Nekem Legolas jutott eszembe a gyűrűk urából :):):):):):) LOL

Bocsi,

de hirtelen ő jutott eszembe:D

2009. jan. 2. 17:29
 23/34 anonim válasza:
szőke, kékszem, vékony, szálkás, az olyanok akikre általában azt mondják hogy lányos:) mint mitch hewer:) gyönyörű, imádom:)
2009. jan. 18. 22:10
 24/34 anonim válasza:
Bocs,fiu vagyok csak megkerdeznem hogy az hatrany ha a fiu izmos(nem testepito vilagbajnok csak siman izmos) es latszanak a hasan a kozkak?Errol egybol egy izomagyu bunkonak kezitek?
2009. ápr. 8. 18:16
 25/34 anonim ***** válasza:
elozonek:ezt szerintem csak te gondolod!ha protein nelkul vagy izmos akkor elmegy!viszont kinem allhatom a felfujt ferfiakat,fujj!viszont mindig olyan ferfirol almodtam akivel mindennap elmennek sportolni!sajnos a penz fontosabb egyeseknek,igyhat nincs ido a sportra!
2009. ápr. 21. 07:27
 26/34 A kérdező kommentje:

"ha protein nelkul vagy izmos akkor elmegy!viszont kinem allhatom a felfujt ferfiakat"

A protein senkit nem fúj fel. De ezek szerint neked mindenki fúj, mert anélkül senki sem lesz izmos. A húsokban szerinted mi van?

2009. ápr. 21. 13:43
 27/34 anonim ***** válasza:
Elozonek:elnezest,nem szeretem felvinni a hangom inkabb jobban ervelek!pontosabban a bogyokra gondoltam amik proteint(pontosabban feherjeket) tartalmaznak stb!:D a felfujtat meg idezojelbe!tetszik erteni?:D 20L
2009. ápr. 22. 06:39
 28/34 anonim ***** válasza:
elozo:Termeszeten a Hu-nak minden termeszetes!meg azok a felfujt csirkek meg malacok is,amik nalunk annyiidoson feleakkorak es nem azert mert ott zoldebb a fu!Szoval nem akartam senkit megserteni es azert irtam proteint de akar tapot is irhattam volna!Elnezest a kerdezotol!
2009. ápr. 22. 06:45
 29/34 A kérdező kommentje:

Az állatok tápjában nem tudom mi van, de valami ság-ség biztos van vele.

A többi táplálékkiegészítővel kapcsolatban meg inkább ne írj, mert nagyon nem vagy képben velük kapcsolatban.

A protein kiegészítőket általában por formájában lehet kapni és semmi káros mellékhatásuk sincs. Ott a neve:táplálékkiegészítő

Nem fog felfújni senkit! Kiegészíti a táplálkozást. Egy kemény edzés után szerinted kinek a gyomra bírna bevinni annyi fehérjét tojásból vagy húsból? Senkinek. És még ezen kívül is sok előnye van.

Szerintem te a bogyóknál a szteroidokra gondolsz.

2009. ápr. 22. 12:28
 30/34 anonim ***** válasza:
:)Lehetseges de nem biztos!:)en is sportolo voltam ,tudom mien bigyokat szedtem epp ezert nem tudok most sportolni"mert nincs mellekhatasuk"!de termeszetesen ugyis sportolok amig elek:Dcsak lazabban es gyogyszerek nelkul!
2009. ápr. 24. 11:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!