Kinek milyen a férfiideálja?
amilyet még soha nem láttam :)
190cm magas, hosszú egyenes szőke haj, zöld szemek, keskeny arc, fehér bőr. csak a lábain legyen szőr, a fehér bőrből és szőke hajból adódóan ott is kevés.
ha valaki ismer ilyet, adjon elérhetőséget :)
Szia!
Én nem nagyon hiszek ebben a férfi ideál dologban. Próbáltam én is azt mondani, hogy barna haj, meg kék szemek, meg ilyenek,de az igazság az, hogy ahány, annyiféle pasi tetszett már, és mindegyik másért. Vannak viszont dolgok, amiben biztos vagyok. Azt szeretem, ha a pasi idősebb nálam, nem sokkal de mindenképpen idősebb. Aztán legyen férfias. Ehhez pedig hozzátartozik nálam, hogy magasabb nálam, és semmi képpen sem vézna. A kigyúrt, szemöldökszedős, szőrtelen pasikat utálom, de a borostás erőss testalkatú, lehetőleg sötét hajú, és huncut szemű pasik nagyon bejönnek. Fontos a szeme, mert az mindent elárúl, hiszek abban hogy a szem a lélek tükre. A modell alkatú szépfiúktól pedig sosem voltam elájulva. Ha szinészt kellene mondanom, akkor aztmondanám, hogy Brad Pitt semmiképpen, nálam nullás, viszont Al Pachino már inkább.
hmhm...magas, sportos alkat..szép izmos lábak és jó segg:D
barna haj kék szem az valami zzz ...azt nagyon szeretem:)..kreol bőr..(mellesleg a párom, akivel két éve együtt vagyünk szőke, kékszemű:D..szval hagyjuk a fenébe az ideálokat:D)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!