Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért pattog le a műkörmöm...

Miért pattog le a műkörmöm vége? (Épített zselés)

Figyelt kérdés
Épített zselés hegyes körmöm van. Évek óta ugyanaz a körmösöm, ugyanaz az anyag, minden… Én az a fajta vagyok, aki félévente egyszer ha belenyúl valamibe és egy körme bánja… Na most nincs két hete, hogy voltam körmösnél, semmibe az égadta világon nem nyúltam bele, semmit nem csináltam máshogy, mint szoktam, 2 napos volt a körmöm, mikor kettőnek a vége lepattant. Alatta a sajátomnak nem esett baja, csak a zselé lepattant… rá egy napra még egynek.. írtam neki, megcsinálta. Nem telt el ismét 2-3 nap, megint lepattant egynek a vége. Másnap már azt vettem észre megint 3 körmöm vége hiányzik. Ma letört a 4. vége is. Alatta a körmöm szintén ép, csak a zselé a végéről 1-2-3mm eltűnt… A körmösöm szerint biztos belenyúltam valamibe, de semmibe, egyszer csak ránézek a kezemre, és látom, hogy hiányzik… Sosem hagytam csak úgy el a körmeim :( velem van a gond? Vagy csak egyszerűbb rám fogni és a körmösöm csinálta rosszul? Valaki tapasztalt már ilyet?

tegnap 22:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Képet tegyèl fel
ma 07:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem veled van a gond.

Valamilyen folyamatot kihagyott a körmösöd gondolom, vicces, hogy ez az eszébe sem jut.

ma 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!